societat

Amb la fase 3 les tutories es faran a tots els nivells educatius

Les escoletes públiques de 0-3 anys també reprendràn l'activitat


Educació avança també en el pla de desescalada. En cas de produir-se l’entrada a la tercera fase, els centres educatius de les Illes podran fer tutories i reforç escolar per a l’alumnat de tots els nivells educatius durant 15 dies. Podran sol·licitar aquest reforç tant les famílies com els mateixos centres. Les activitats es podran fer de manera individual o en grup de màxim 10 alumnes al segon cicle d’educació infantil i un màxim de 15 per a la resta de nivells educatius.

Els alumnes amb necessitats educatives especials (NESE) podran rebre també orientació i suport per part dels professionals. A diferència de la fase 2, en la qual els centres de 0-3 anys privats o de titularitat municipal ja podien obrir. A partir d’ara també reprendran l’activitat presencial els 4 centres públics de 0 a 3 anys, això sí, amb ràtios per a cada edat. De 0-1 anys hi podrà haver un màxim de 4 infants; d’1 a 2 anys, 6 infants; i de 2 a 3 anys, el màxim serà de 9. En el cas de les aules mixtes s’haurà de respectar el 50% de la ràtio establerta segons la taula del decret 58/2019, fixat abans de l’estat d’alarma.

El professorat haurà de ser al centre durant les hores que tenguin alguna tutoria o reforç concertat amb els alumnes. La resta de la jornada es farà mitjançant teletreball. I a partir del 19 de juny, quan acabi el curs escolar, hi hauran d’anar de manera presencial fins a finals de mes per tal de preparar i organitzar el de l’any 2020-2021.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

El Govern, satisfet amb la sentència sobre las ZEPA

El Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha desestimat el recurs contenciós administratiu presentat per l'Associació de Joves Agricultors, ASAJA, contra l'ampliació d'aquestes àrees

La Justícia belga tornarà a revisar l’extradició de Valtònyc

El Tribunal d'Apel·lació de Gant haurà de dictar sentència de nou

Eivissa registra 630 nous positius i se situa en els 8.010 casos actius

Ja hi ha 49 pacients ingresats a planta de Can Misses mentre que a l'UCI la situació es més estable

L’arribada del fred incrementa la venda de llenya i calefactors

L'increment del preu de la llum fa que creixi la venda d'estufes de gas