SOCIETAT

Amb la fase 3 les tutories es faran a tots els nivells educatius

Les escoletes públiques de 0-3 anys també reprendràn l'activitat


Educació avança també en el pla de desescalada. En cas de produir-se l’entrada a la tercera fase, els centres educatius de les Illes podran fer tutories i reforç escolar per a l’alumnat de tots els nivells educatius durant 15 dies. Podran sol·licitar aquest reforç tant les famílies com els mateixos centres. Les activitats es podran fer de manera individual o en grup de màxim 10 alumnes al segon cicle d’educació infantil i un màxim de 15 per a la resta de nivells educatius.

Els alumnes amb necessitats educatives especials (NESE) podran rebre també orientació i suport per part dels professionals. A diferència de la fase 2, en la qual els centres de 0-3 anys privats o de titularitat municipal ja podien obrir. A partir d’ara també reprendran l’activitat presencial els 4 centres públics de 0 a 3 anys, això sí, amb ràtios per a cada edat. De 0-1 anys hi podrà haver un màxim de 4 infants; d’1 a 2 anys, 6 infants; i de 2 a 3 anys, el màxim serà de 9. En el cas de les aules mixtes s’haurà de respectar el 50% de la ràtio establerta segons la taula del decret 58/2019, fixat abans de l’estat d’alarma.

El professorat haurà de ser al centre durant les hores que tenguin alguna tutoria o reforç concertat amb els alumnes. La resta de la jornada es farà mitjançant teletreball. I a partir del 19 de juny, quan acabi el curs escolar, hi hauran d’anar de manera presencial fins a finals de mes per tal de preparar i organitzar el de l’any 2020-2021.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |