societat

Amb la fase 3 les tutories es faran a tots els nivells educatius

Les escoletes públiques de 0-3 anys també reprendràn l'activitat

Amb+la+fase+3+les+tutories+es+faran+a+tots+els+nivells+educatius

Educació avança també en el pla de desescalada. En cas de produir-se l’entrada a la tercera fase, els centres educatius de les Illes podran fer tutories i reforç escolar per a l’alumnat de tots els nivells educatius durant 15 dies. Podran sol·licitar aquest reforç tant les famílies com els mateixos centres. Les activitats es podran fer de manera individual o en grup de màxim 10 alumnes al segon cicle d’educació infantil i un màxim de 15 per a la resta de nivells educatius.

Els alumnes amb necessitats educatives especials (NESE) podran rebre també orientació i suport per part dels professionals. A diferència de la fase 2, en la qual els centres de 0-3 anys privats o de titularitat municipal ja podien obrir. A partir d’ara també reprendran l’activitat presencial els 4 centres públics de 0 a 3 anys, això sí, amb ràtios per a cada edat. De 0-1 anys hi podrà haver un màxim de 4 infants; d’1 a 2 anys, 6 infants; i de 2 a 3 anys, el màxim serà de 9. En el cas de les aules mixtes s’haurà de respectar el 50% de la ràtio establerta segons la taula del decret 58/2019, fixat abans de l’estat d’alarma.

El professorat haurà de ser al centre durant les hores que tenguin alguna tutoria o reforç concertat amb els alumnes. La resta de la jornada es farà mitjançant teletreball. I a partir del 19 de juny, quan acabi el curs escolar, hi hauran d’anar de manera presencial fins a finals de mes per tal de preparar i organitzar el de l’any 2020-2021.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...

‘Puntades d’esperança’, el record de la solidaritat de les cosidores d’Inca durant el confinament

Un documental que conta la història d'antigues repuntadores que havien perdut la seva feina en el sector del calçat que...