societat

Amb la fase 3 les tutories es faran a tots els nivells educatius

Les escoletes públiques de 0-3 anys també reprendràn l'activitat

Amb+la+fase+3+les+tutories+es+faran+a+tots+els+nivells+educatius

Educació avança també en el pla de desescalada. En cas de produir-se l’entrada a la tercera fase, els centres educatius de les Illes podran fer tutories i reforç escolar per a l’alumnat de tots els nivells educatius durant 15 dies. Podran sol·licitar aquest reforç tant les famílies com els mateixos centres. Les activitats es podran fer de manera individual o en grup de màxim 10 alumnes al segon cicle d’educació infantil i un màxim de 15 per a la resta de nivells educatius.

Els alumnes amb necessitats educatives especials (NESE) podran rebre també orientació i suport per part dels professionals. A diferència de la fase 2, en la qual els centres de 0-3 anys privats o de titularitat municipal ja podien obrir. A partir d’ara també reprendran l’activitat presencial els 4 centres públics de 0 a 3 anys, això sí, amb ràtios per a cada edat. De 0-1 anys hi podrà haver un màxim de 4 infants; d’1 a 2 anys, 6 infants; i de 2 a 3 anys, el màxim serà de 9. En el cas de les aules mixtes s’haurà de respectar el 50% de la ràtio establerta segons la taula del decret 58/2019, fixat abans de l’estat d’alarma.

El professorat haurà de ser al centre durant les hores que tenguin alguna tutoria o reforç concertat amb els alumnes. La resta de la jornada es farà mitjançant teletreball. I a partir del 19 de juny, quan acabi el curs escolar, hi hauran d’anar de manera presencial fins a finals de mes per tal de preparar i organitzar el de l’any 2020-2021.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca recupera un segle de documentació de totes les empreses que han fonamentat la seva indústria

Els primers documents oficials daten del 1919, moment històric molt marcat per la grip espanyola

La pandèmia provoca canvis en la selectivitat a Menorca

Els 445 alumnes inscrits estan convocats a la sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella i al recinte firal de Maó

Funeral per les víctimes de la Covid-19, deu dies abans de l’homenatge institucional del Govern

El president Pedro Sánchez, de viatge institucional a Portugal, no hi ha assistit

Les parelles de Balears són les que més se separen de tot l’estat

Balears va liderar la taxa de divorcis amb un 6,6% de demandes per cada 10.000 habitants, l'any passat