Amb màxima emoció i polèmica, la Penya Independent a la final (1-0)

El Santanyí va tenir una ocasió claríssima a l'última jugada del partit per emportar-se la segona eliminatòria del play-off d'ascens a Segona RFEF

20/05/2023

Després del 2-1 de la setmana passada a Santanyí, ja amb polèmica per un penal favorable als mallorquins, la Penya Independent s’ha endut l’eliminatòria després de vèncer per la mínima. El partit es va iniciar amb pocs espais i molta disputa. No s’havien registrat ocasions quan al minut 18, després de dues prolongacions de cap, el golejador de penyista, Borja Jiménez també supera Dols de cap amb una vaselina. El porter visitant no mesura bé l’acció, probablement per jugar amb el sol de cara.

Tres minuts després, Víctor Gibert, amb la seva gran cama esquerra remata al pal per al Santanyí. Ja a la segona meitat, la polèmica. Dues accions molt dubtoses que acaben a la porteria d’Isi són anul·lades al golejador del Santanyí Navalón. Al minut tres i cinc de la represa. Al 80, Vicent García remata al travesser en el que podria haver estat la sentència local.

El partit es va decidir a la pròrroga. Tots dos equips es van quedar amb un jugador menys per les expulsions de Samu Pinto i Nicoli. A l’última acció de la pròrroga, el Santanyí va poder aconseguir la classificació. Increïblement, Sergio Muñoz es queda tot sol davant d’Isi, però remata al seu cos. El rebuig del porter taronja va cap a la part interna del pal, el colpeja, però no travessa la línia de gol. Un final d’infart que dona la classificació a la Penya Independent. Els d’Ormaechea coneixeran el rival la setmana que ve. Estan a una eliminatòria d’obtenir l’ascens a Segona RFEF.