X

‘Amb tot en contra’, per Tolo Ramón

L'anàlisi del darrer partit del Mallorca contra el Getafe

23/09/2019

‘Amb tot en contra’, per Tolo Ramón

/LA LIGA.

Era un partit sense trampa ni cartó i totes les circumstàncies negatives es varen situar en el cantó vermell. Un gol en pròpia porta, un càstig d’un penal inexistent, una targeta vermella suavitzada en groga i dues lesions varen ser una llosa impossible d’aixecar.

És molt difícil valorar el joc mallorquí després de tanta catàstrofe. Les característiques del rival obligaven a una màxima intensitat, però també jugant des de l’equilibri posicional. I això va costar moltíssim. Els canvis, produïts per les lesions, no són cosa menor. L’inici de partit va quedar massa tocat i la remuntada, impossible.

En qualsevol partit necessites la possibilitat d’amenaçar en atac i aquest paper el va agafar en primera persona Budimir. Dos gols seus ajudaren a ficar la por a un Getafe afavorit per les circumstàncies. També és digne de ressenya la capacitat del japonès Take. Té capacitat per ajudar molt en atac, com ja ha demostrat forçant una penal contra l’Athletic i assistint de cara a gol davant el Getafe.

El Mallorca jugà lluny de la protecció de Son Moix i aquí també necessitarà treure punts que puguin servir per fortificar la seva posició a la classificació. Aquesta derrota ha de tenir una lectura de resistència per als pròxims compromisos. Ara tocarà jugar contra un dels taurons de la categoria. Ara ve l’Atlètic de Madrid.​

23/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris