MALLORCA

Amulet guanya el Pop Rock 2021

Els grups Queen Marsa i Cabron reberen el segon i tercer premi respectivament


Ni guitarres esmolades, ni bateries contundents, ni cap mena de foc d’artifici. Ell tot sol, amb la seva veu, la seva guitarra i un grapat de bones cançons, Amulet va conquerir ahir el jurat del Pop Rock 2021 i assolir amb el primer premi: 3000 euros per una actuació a les festes de Sant Sebastià i poder tocar a la FiraB. El músic de Santa Maria del Camí explicava avui dematí que el gran premi es el ressò mediàtic i la possibilitat d’arribar a un públic més extens.
D’altra banda, el jurat va reconèixer també les propostes de Queen Marsa i del grup Cabron, que es feren amb el segon i tercer premi respectivament i que s’imposaren a Bilo, Raknosis i Yoko factor, que completaren l’elenc de finalistes. En aquest sentit, el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, destaca el recolçament del consistori als músics novells, als quals defineix com a un peça clau en el model de ciutat que ha de ser la capital balear.
Obviant guanyadors i premiats, la d’ahir va ser sobretot una exhibició de talent i del bon estat de salut de l’escena musical mallorquina. Mostra d’això són els 157 grups que s’han presentat en aquesta darrera edició del Pop Rock i que paradoxalment ha tornat guanyar un projecte unipersonal com és el d’Amulet, mentre que l’any passat ho fa fer la jove Sofia. L’edició que just s’ha tancat va comptar amb el concert de Bourbon Gratis, guanyador del concurs fa just 30 anys.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |