X

‘Anar a Saturn i tornar’, al Principal de Palma

Marga López interpreta el monòleg sobre el càncer de mama escrit per Marta Barceló

03/02/2021

‘Anar a Saturn i tornar’, al Principal de Palma

“Per què jo?”. És la gran pregunta que es fa el personatge interpretat per Marga López. “Anar a Saturn i tornar” és un monòleg punyent i vital escrit per Marta Barceló, que es confessa emocionada pel fet que el Teatre Principal hagi decidit programar dramaturgs illencs: “Crec que alguna cosa està canviant i nosaltres ho celebram”.

L’obra ja s’ha representat en altres teatres de Mallorca. Reconeixen que és un tema, el del càncer de mama, delicat. Però asseguren que el públic que ja l’ha vist s’ha mostrat molt agraït. “Les dones que ho estaven patint o ho han patit, les que més”, assegura Marga López. “I després el públic quedava a dir-nos que moltes gràcies, que s’havien emocionat molt, però que també havien rigut, perquè és una obra que conta molts de matisos”

De fet, les primeres de veure una lectura dramatitzada de l’obra van ser un grup de dones afectades per aquesta malaltia i que havien inspirat l’autora amb les seves experiències.

“Anar a Saturn i tornar” està dirigida per Núria Vizcarro i es podrà veure dissabte i diumenge a la Sala Gran del Principal (amb una capacitat del 30%) i per reproducció en línia.

03/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT