política

Andratx aprova les Normes Subsidiàries

Una fita important després de dotze anys d'incerteses i paralitzacions

Andratx+aprova+les+Normes+Subsidi%C3%A0ries

Les noves normes subsidiàries ja no permetran la urbanització de determinades àrees de Cala Blanca, Monport i Cala Llamp, que inicialment s’havien classificat com urbanes. A més, permetrà desenvolupar el Pla Especial de Reforma interior (PERI) del Pantaleu, Son Maó i Son Corso, al centre històric d’Andratx. D’aquesta manera es podran dur a terme reformes i rehabilitacions a aquestes zones, que fIns ara estaven congelades.

Les anteriors normes subsidiàries, que s’aprovaren al 2007, no estaven adaptades al Pla Territorial i, per prescripció del Consell Insular, no es permetia cap tipus d’ampliació en zona rústica. Una vegada s’aprovin definitivament les noves, permetrà la regulació en rústic d’aquest tipus d’intervencions.

Desapareixen també un seguit d’Unitats d’Actuació, que obren la possibilitat a atorgar noves llicències a determinades zones que ara es trobaven paralitzades.

El consistori assegura que a partir d’ara treballarà per aconseguir la construcció d’un polígon de serveis per a les empreses d’Andratx, que a dia d’avui no existeix.

Quant als esbucaments de construccions il·legals que hi ha pendents, està a punt de sortir el plec de condicions per a l’execució dels apartament de Cala Llamp i, quant als habitatges de Montport, els tècnics miunicipals estan estudiant si interposar un recurs de casació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Els antiautopista asseguren que les obres de Llucmajor-Campos generen més CO2 que 5.293 persones

Els ecologistes demanen al Govern "un darrer esforç" per aturar les obres, com fan amb l'aeroport de Palma

Pablo Iglesias anuncia que dimarts s’aprovaran mesures pels preus dels productes agrícoles i ramaders

El vicepresident del Govern assegura que el Consell de Ministres donarà resposta a les reivindicacions del sector

Vox anuncia que no participarà en la comissió d’experts sobre l’explotació de menors

La formació ha qualificat la comissió de "complot per blanquejar la misèria moral d'Armengol"

Mor el socialista Antoni Alemany, ex batle d’Alcúdia

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, lamenten la notícia