política

Andratx aprova les Normes Subsidiàries

Una fita important després de dotze anys d'incerteses i paralitzacions

Andratx+aprova+les+Normes+Subsidi%C3%A0ries

Les noves normes subsidiàries ja no permetran la urbanització de determinades àrees de Cala Blanca, Monport i Cala Llamp, que inicialment s’havien classificat com urbanes. A més, permetrà desenvolupar el Pla Especial de Reforma interior (PERI) del Pantaleu, Son Maó i Son Corso, al centre històric d’Andratx. D’aquesta manera es podran dur a terme reformes i rehabilitacions a aquestes zones, que fIns ara estaven congelades.

Les anteriors normes subsidiàries, que s’aprovaren al 2007, no estaven adaptades al Pla Territorial i, per prescripció del Consell Insular, no es permetia cap tipus d’ampliació en zona rústica. Una vegada s’aprovin definitivament les noves, permetrà la regulació en rústic d’aquest tipus d’intervencions.

Desapareixen també un seguit d’Unitats d’Actuació, que obren la possibilitat a atorgar noves llicències a determinades zones que ara es trobaven paralitzades.

El consistori assegura que a partir d’ara treballarà per aconseguir la construcció d’un polígon de serveis per a les empreses d’Andratx, que a dia d’avui no existeix.

Quant als esbucaments de construccions il·legals que hi ha pendents, està a punt de sortir el plec de condicions per a l’execució dels apartament de Cala Llamp i, quant als habitatges de Montport, els tècnics miunicipals estan estudiant si interposar un recurs de casació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Catalina Cladera defensa la tasca de l’IMAS i demana prudència

El grup del PP i Vox volen que la presidenta del Consell de Mallorca doni explicacions en un ple extraordinari

Primera reunió del comitè autonòmic de Ciutadans a les Balears amb Mesquida al capdavant

Patrícia Guasp ocupa el càrrec de secretària d'Acció Institucional que havia quedat desert amb la marxa d'Olga Ballester

El PP, Ciutadans i El Pi demanen una comissió d’investigació per la gestió de l’IMAS

Reclamen que es depurin responsabilitats polítiques per la presumpta xarxa d'explotació sexual de menors tutelats