política

Andratx aprova les Normes Subsidiàries

Una fita important després de dotze anys d'incerteses i paralitzacions

Andratx+aprova+les+Normes+Subsidi%C3%A0ries

Les noves normes subsidiàries ja no permetran la urbanització de determinades àrees de Cala Blanca, Monport i Cala Llamp, que inicialment s’havien classificat com urbanes. A més, permetrà desenvolupar el Pla Especial de Reforma interior (PERI) del Pantaleu, Son Maó i Son Corso, al centre històric d’Andratx. D’aquesta manera es podran dur a terme reformes i rehabilitacions a aquestes zones, que fIns ara estaven congelades.

Les anteriors normes subsidiàries, que s’aprovaren al 2007, no estaven adaptades al Pla Territorial i, per prescripció del Consell Insular, no es permetia cap tipus d’ampliació en zona rústica. Una vegada s’aprovin definitivament les noves, permetrà la regulació en rústic d’aquest tipus d’intervencions.

Desapareixen també un seguit d’Unitats d’Actuació, que obren la possibilitat a atorgar noves llicències a determinades zones que ara es trobaven paralitzades.

El consistori assegura que a partir d’ara treballarà per aconseguir la construcció d’un polígon de serveis per a les empreses d’Andratx, que a dia d’avui no existeix.

Quant als esbucaments de construccions il·legals que hi ha pendents, està a punt de sortir el plec de condicions per a l’execució dels apartament de Cala Llamp i, quant als habitatges de Montport, els tècnics miunicipals estan estudiant si interposar un recurs de casació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cladera assegura que els empleats públics del Consell no patiran cap congelació de sou enguany

Cladera no descarta que de cara a 2021 s'hagi de prendre qualque mesura per mor de les previssibles restriccions pressupostàries

Pacte de batles de vuits partits contra l’acord d’Hisenda amb la FEMP

Per deixar fora del repartiment dels 5.000 milions d'euros els ajuntaments sense romanent

El Govern aparta Joan Gual de Torrella de l’Autoritat Portuària

També ha acordat la congelació del salari del personal de la CAIB

El Govern mantindrà cordialitat amb la família reial

No es planteja la retirada de les distincions