política

Andratx aprova les Normes Subsidiàries

Una fita important després de dotze anys d'incerteses i paralitzacions

Andratx+aprova+les+Normes+Subsidi%C3%A0ries

Les noves normes subsidiàries ja no permetran la urbanització de determinades àrees de Cala Blanca, Monport i Cala Llamp, que inicialment s’havien classificat com urbanes. A més, permetrà desenvolupar el Pla Especial de Reforma interior (PERI) del Pantaleu, Son Maó i Son Corso, al centre històric d’Andratx. D’aquesta manera es podran dur a terme reformes i rehabilitacions a aquestes zones, que fIns ara estaven congelades.

Les anteriors normes subsidiàries, que s’aprovaren al 2007, no estaven adaptades al Pla Territorial i, per prescripció del Consell Insular, no es permetia cap tipus d’ampliació en zona rústica. Una vegada s’aprovin definitivament les noves, permetrà la regulació en rústic d’aquest tipus d’intervencions.

Desapareixen també un seguit d’Unitats d’Actuació, que obren la possibilitat a atorgar noves llicències a determinades zones que ara es trobaven paralitzades.

El consistori assegura que a partir d’ara treballarà per aconseguir la construcció d’un polígon de serveis per a les empreses d’Andratx, que a dia d’avui no existeix.

Quant als esbucaments de construccions il·legals que hi ha pendents, està a punt de sortir el plec de condicions per a l’execució dels apartament de Cala Llamp i, quant als habitatges de Montport, els tècnics miunicipals estan estudiant si interposar un recurs de casació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El PP dubta que Menorca pugui rebre els Fons Europeus de Reactivació 

L'equip de govern del Consell assegura que és una feina complicada, atès el gran volum de projectes presentats a l'illa...

L’Aliança per al Residu Zero reclama una llei estatal valenta i amb mesures concretes

Proposen impostos finalistes al plàstic i responsabilitat ampliada del procutor

Carmen Calvo rep a Inca el Premi Maria Plaza

El guardó reconeix la tasca d'entitats i persones que lluiten per la igualtat i el dret de les dones

Noguera: “Més per Mallorca ha de liderar un gran bloc progressista i verd”

Els ecosobiranistes han presentat les conclusions del seu procés de repensament "Cartografiant el futur"