Andratx i Platges continuen líders de Tercera

El nouvingut a la categoria, la Penya Sant Jordi, va tornar a guanyar i ja suma 9 punts

09/11/2020

Els dos líders de la Tercera Divisió balear segueixen sense fallar. Al Grup A, l’Andratx suma ple de victòries després d’imposar-se 3 a 1 al Felanitx. Per part seva, al grup B, el Platges de Calvià també segueix primer gràcies a la victòria per la mínima al camp del Santa Catalina.

La Penya Sant Jordi, amb només una derrota aquesta temporada, tampoc afluixa i va sumar una nova victòria. Aquesta vegada a un camp ben complicat, el del Formentera. El Portmany també va sumar els tres punts. Ho va fer a casa davant el Constància. 2 a 1.

Al Camp d’en Maiol, empat a dos entre Sóller i Cardassar. Els locals es varen posar per davant al marcador gràcies al gol de penal de Bestard al 53 i de Julio Cesar al 65. Javi López va retallar distàncies pel Cardassar. Ja al temps afegit els de Miquel Àngel Tomàs varen sumar un punt gràcies al penal transformat per Adri.

El Sant Rafel va aconseguir una victòria còmoda davant el Llosetense. 3 a UN. Mountaga al minut 8, De las Heras al 14 i Solano, de penal, al 24 varen sentenciar el matx. Ja al segon temps, Dabo va fer el de l’honor pels de Nico López al minut 74.