Andratx i Platges de Calvià segueixen líders dels subgrups A i B a la tercera divisió

La jornada ens deixa la victòria del Cardassar després d’onze partits

08/02/2021

Andratx i Platges de Calvià continuen comandant amb ma de ferro al capdavant de Tercera Divisió, cada un al seu grup. Tot després d’una jornada que ens deixa la victòria del Cardassar després d’onze jornades feia que no guanyava el conjunt de Sant Llorenç, Victòria a Es Moleter, contra el Sóller i per 2 gols a 0. Un partit que ens deixa aquesta meravella de Joan Andreu, més conegut com a menut. El jugador del Cardassar es desfà de dos defenses i el seu xut entra directe per l’escaire de la porteria de Pau Seguí. Al minut 82, el Cardassar va sentenciar amb una contra que Miguel Alessandro finalitza.

El Platges de Calvià, com deim, també es manté ferm en el lideratge. Els dos gols dels calvianers varen arribar a la segona part. El primer de Miquel Jaume amb aquest xut. El segon, que certificava els tres punts, de Riverón que culmina aquesta contra.
El Mallorca B s’allunya del liderat amb la travelada a Alcúdia. El filial vermell no va poder passar de l’empat a 0 i això que abans del descans Luka Romero va disposar d’un penal. El seu llançament el va aturar Nico que va veure les intencions a la perla mallorquinista. El Formentera va aconseguir una victòria al derbi pitiús contra el Sant Jordi i se situa quart. Els dos gols varen ser a la segona part. Iago Beceiro va transformar amb seguretat un penal al minut 54. Amb temps complert, Canina va aconseguir el gol de la sentència. El Llosetense es va asegurar tres punts més a casa derrotant el Sant Rafel. La nova incorporació llosetina, Recalde, va avançar l’equip local. A la segona part, Montori assegurava la victòria de l’equip de Nico López.
L’Andratx continua també intractable i va guanyar el Felanitx a domicili. Al minut 17, James va avançar els andritxols. 10 minuts després, Bonet va eixamplar distàncies. A la segona part, el Felanitx va enviar una pilota al pal amb un xut de Julià. Hi va respondre l’Andratx amb un altre xut a la fusta d’Ernesto. Finalment, Julià retallava distàncies al 88 amb un gol de penal.
El Club Esportiu Eivissa segueix l’estela de l’Andratx. L’equip pitiús va aconseguir derrotar per la mínima el Ferriolense amb un gol de Nahuel Losada just abans del descans. El Constància va derrotar per 3 a 1 el Portmany cercant enganxar-se a la zona de dalt. A la mitja hora, Alberto avança els locals i, dos minuts després, Saul amplia distàncies. Després del descans, Enric Sánchez situa el 3 a 0 al marcador. El gol del Portmany el va aconseguir Carlos Mora .