societat

Andratx, un dels municipis on més s’ha reduït la mobilitat durant l’estat d’alarma

Tots els municipis illencs registraren baixades més notòries durat els 15 dies en què només treballaven els serveis essencials.

Andratx%2C+un+dels+municipis+on+m%C3%A9s+s%27ha+redu%C3%AFt+la+mobilitat+durant+l%27estat+d%27alarma

Andratx és un dels municipis de les Balears que més ha notat la reducció de mobilitat des que es va declarar l’estat d’alarma. En canvi, a Selva i Escorca s’hi ha percebut manco diferència i és que, ja en situacions normals, són els pobles amb manco moviment de l’illa de Mallorca. Aquest fet es pot relacionar amb la baixa activitat econòmica i industrial d’aquests municipis.

Així ho indiquen les dades de l’Institut Nacional d’Estadística, que estudia els moviments dels ciutadans per àrea de residència. A Menorca, per exemple, el municipi on més han minvat els desplaçaments durant el confinament és Ciutadella i per contra, al poble des Castell la diferència de trànsit entre un dia laborable de fa 3 mesos i qualsevol dia del darrer mes gairebé no s’ha notat.

Mentrestant, Santa Eulària des Riu, a Eivissa, és el municipi on els ciutadans s’han desplaçat manco.

Segons les dades recollides per l’INE, tots els municipis de les Illes registraren baixades més notòries de mobilitat durant les dues setmanes en què només van treballar els serveis essencials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial