X

Andreu Manresa renuncia al seu càrrec com a director general d’IB3

Així ho ha comunicat a la sessió de control al Parlament d'aquest dijous. Va assumir la feina el desembre del 2015 i tenia el mandat parlamentari fins al 2028

21/09/2023

Andreu Manresa renuncia al seu càrrec com a director general d’IB3

Redacció

El director general d’IB3, Andreu Manresa, ha renunciat avui al seu càrrec com a màxim responsable de l’Ens Públic. Ho ha comunicat durant la seva compareixença a la comissió de control al Parlament. Manresa ha assegurat que es tracta d’una decisió meditada i pel bé dels treballadors.

Així, per sorpresa i al final de la primera Comissió de Control d’IB3 de la legislatura, ha anunciat Andreu Manresa que renuncia al càrrec de director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Un càrrec que ha exercit gairebé 8 anys. Andreu Manresa va ser elegit pel Parlament de les Illes Balears director general d’IB3 el desembre de 2015. Fa poc més d’un any, l’abril de 2022, en va ser reelegit novament per un mandat que havia de finalitzar el 2028.

Andreu Manresa, avui, abans d’anunciar la seva sortida… ha defensat la gestió feta durant aquests prop de 8 anys de mandat. Andreu Manresa té una llarga trajectòria com a periodista. Va començar el 1974 i al llarg d’aquests anys ha passat per diferents mitjans i responsabilitats: “Diario de Mallorca”, “Baleares”, cap de premsa a diferents organismes públics, Ràdio Nacional d’Espanya i delegat a les Balears del diari ‘El País’ durant 25 anys.

21/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris