societat

Aneca emet un informe favorable a la implantació del Grau en Direcció Hotelera per la UIB

El Govern assegura que la transformació en grau del títol propi permetrà que la percepció dels estudis tingui més reconeixement


L’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (Aneca) va emetre dilluns passat un informe favorable a la implantació del títol oficial de Graduat en Direcció Hotelera per la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través del centre adscrit Escola Universitària d’Hostaleria de Balears (EHIB).

Segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, l’avaluació de la Aneca obre el camí per impulsar les mesures necessàries per a la implantació del primer curs del nou Grau oficial a partir del curs 2018-2019. El nombre de places de nou ingrés previstes és de 80.

L’Escola d’Hostaleria de Balears, creada en 1994 i integrada per la Comunitat i per la UIB, porta impartint el títol propi de la UIB des de fa més de 20 anys, l’anomenat Diploma Universitari en Direcció Hotelera Internacional, que serà substituït ara pel grau en Direcció Hotelera.

Aquesta nova titulació suposa obtenir uns estudis de grau directament relacionats amb la principal activitat econòmica de les Illes. La Conselleria detalla que, a més, la transformació en grau del títol propi permetrà que la percepció social d’aquests estudis tingui més reconeixement.

La formació s’impartirà a les instal·lacions pròpies de la EHIB i es complementarà amb pràctiques externes obligatòries, tant nacionals, com a internacionals, a empreses hoteleres. Els estudis consten de 240 ECTS i una planificació acadèmica de quatre cursos.

En els propers dies, s’informarà del detall del procediment per a la matriculació en aquests nous estudis universitaris.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Pla d’Emergència per Sequera de Sant Lluís preveu restriccions segons les necessitats d’estalvi d’aigua

En un escenari d'alerta, es prohibeix omplir piscines, netejar cotxes o utilitzar aigua potable per la neteja viària

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Cal recordar que segons les darreres mesures aprovades pel Govern de les Illes, les platges romandran tancades entre les 00.00...

Acaba un curs escolar marcat per les mesures Covid

Aquesta darrera setmana es tanca amb nivells baixos de contagis, menys del 4% dels joves en edat escolar i menys de l'1,5% dels professors han donat positiu en coronavirus

Un accident sense ferits greus provoca importants retencions a la Via de Ronda de Maó

La col·lisió s'ha produït a les 7 i mitja del capvespre