X

Avui fa un any del primer contagi per coronavirus a Balears

Un home britànic, resident a Mallorca, va ser la primera persona diagnosticada amb Covid-19 a les Illes

07/02/2021

Avui fa un any del primer contagi per coronavirus a Balears

EFE/Yander Zamora


Mallorca i Menorca ja tenen una incidència acumulada a inferior als 250 casos

Just avui fa un any del primer cas de covid-19 a les Balears. Dia 7 de febrer de 2020 us n’informàvem aquí a IB3 del primer cas sospitós a Mallorca. Des d’aleshores, no hem aturat.

El coronavirus ha arribat a totes les illes, i amb moments molt complicats als hospitals que, dia a dia, us hem anat mostrant i on avui també hi serem en directe perquè ha augmentat la pressió en alguns centres sanitaris.

Durant les darreres 24 hores s’han registrat 136 casos positius, és la xifra més baixa des de novembre. Però cada illa evoluciona d’una manera diferent i la pandèmia es tradueix a Balears en xifres molt elevades. Més de 53.800 persones han patit ja la malaltia i el virus ha provocat la mort d’al manco 628 persones. I deim al manco perquè avui la conselleria de Salut encara no ha actualitzat aquestes dades.

Unes xifres que probablement pocs imaginaven quan es va presentar a l’hospital de Son Espases el primer pacient contagiat. Un home britànic, resident a Mallorca, que s’havia contagiat a una estació d’esquí dels Alps Francesos. Hem parlat amb el metge que el va atendre. Avui reconeix que la malaltia va agafar tothom desprevingut.


El resum d’un any de coronavirus a les Balears
Gómez: “Amb cadascuna de les morts, una sempre pensa si s’hi podria haver fet res més”

07/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT