X

Antoine Guillon i Claire Bannwarth, accent francès guanyador al Trail Menorca Camí de Cavalls

El corredor gal assoleix el repòquer de victòries en altres tantes participacions i l'organització li concediex el dorsal daurat

23/05/2021

Antoine Guillon i Claire Bannwarth, accent francès guanyador al Trail Menorca Camí de Cavalls

Antoine Guillon i Claire Bannwarth han signat el triomf, amb un marcat accent francès, als 185 kilómetres -en dues etapes- de la novena edició del OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls. La retirada de Joan Florit, a poc de començar la segona etapa dels 185 kilómetres a Alcalfar, va deixar el triomf de cara al corredor gal. Per la seva part, Bannwarth va estrenar el seu caseller de victòries, completant la bona actuació de la jornada de divendres.

La dificultat afegida de dividir la prova reina del trail en dues etapes -per mor de no poder córrer de nit pel toc de queda- va condicionar l’esdeveniment, en el qual van destacar els nombrosos abandonaments, entre ells el del menorquí Joan Florit, que optava al podi. Així, Antoine Guillon es va limitar a liderar la carrera juntament amb Juanjo Larrotxa, Juan Jiménez i Cedric Chavet, alternant-se en els avituallaments, per finalment assolir el triomf. Finalment, Guillon i Larrotxa van entrar junts a la meta de Ciutadella després de 7 hores, 59 minuts i 44 segons. El francès ha conquerit la Trail Menorca per cinquena ocasió, així que ha rebut també el dorsal daurat per la seva cinquena participació.

Jordi Gamito i Karina Gómez, en la distància de la Costa Nord, i Tòfol Castanyer i Neus Antich, a la Costa Súd, van completar el ventall de guanyadors de dissabte.

23/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris