X

Antoni Costa condemna actes violents en manifestacions contra l’amnistia i espera que això no es produirà diumenge a Palma

El Govern anima els ciutadans a sumar-se a la manifestació de diumenge contra l'amnistia

09/11/2023

Antoni Costa condemna actes violents en manifestacions contra l’amnistia i espera que això no es produirà diumenge a Palma

Redacció

El vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, ha animat els ciutadans a sumar-se a la manifestació convocada pel PP  diumenge en protesta contra l’amnistia, que considera “inacceptable”. Costa ha condemnat “qualsevol tipus d’exaltació radical que s’hagi produït aquests dies”, però ha defensat el dret dels ciutadans a manifestar-se pacíficament per mostrar el seu rebuig al que es decideixi sobre l’amnistia en la roda de premsa posterior al Consell de Govern extraordinari que ha aprovat els pressupostos. “Animam tots els ciutadans que es vulguin sumar a aquesta manifestació del diumenge a manifestar-se en contra d’una cosa que creim que no es pot acceptar”, ha afirmat.

Costa ha dit que  hi seran els membres de l’Executiu que ho desitgin “com a ciutadans del carrer”. “Si n’hi ha, es manifestaran com a ciutadans, no com a membres del Govern”, ha afirmat, i ha dit que encara no sap si ell mateix es manifestarà.

També ha dit no témer que la manifestació es pugui extralimitar, però ha recalcat que sigui pacífica després de “les accions lamentables d’aquests dies”. És partidari d'”una manifestació en contra d’una decisió que considerem totalment injusta”. “Si hi ha algú que la vol armar, que no vingui, que faci el favor de quedar a ca seva”, ha demanat.

09/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris