X

Antoni Vera defensa el diàleg com a base de la presa de decisions

El conseller d'Educació i Universitats ha comparegut per primera vegada davant el Parlament de les Illes per explicar les línies que marcaran la legislatura

14/09/2023

Antoni Vera defensa el diàleg com a base de la presa de decisions

Redacció

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, ha comparegut per primera vegada davant la Comissió de Cultura, Educació i Esports del Parlament de les Illes Balears per donar compte de les línies principals que marcaran la legislatura, així com per explicar els canvis que s’han produït a la Conselleria. Vera ha afirmat que el diàleg amb tots els sectors educatius serà “la base de la presa de decisions” del seu equip.

El conseller ha reivindicat la figura de tot el personal docent, “sense excepció”, ha dit. També ha defensat la millora de l’educació inclusiva i dels serveis per als col·lectius més vulnerables. Vera ha anunciat la creació d’una nova residència universitària i l’increment dels cicles de Formació Professional.

A més, ha incidit en la lliure elecció de centre. Així, ha dit que a partir del curs que ve “cada municipi” serà zona d’escolarització i que, en aquest sentit, Madrid “és el nostre exemple”. També ha defensat l’aposta per trobar solucions sòlides per als problemes d’habitatge dels docents, agreujats a les illes d’Eivissa i Formentera.

Gestió diària

En relació amb els canvis a la Conselleria, Vera ha destacat que la secretaria general ha assumit “tot allò que té base econòmica”. Segons ha explicat, la idea és que els directors generals es puguin centrar en la gestió diària de les àrees respectives i que les accions intrínseques a l’Administració pública les centralitzi la secretaria general.

14/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris