societat

Aparcar al Parc Natural de Mondragó aquest estiu és de franc

Estel de Llevant ingressava al voltant de 200.000 euros que destinava a l'atenció dels malalts mentals de la comarca de Manacor

Aparcar+al+Parc+Natural+de+Mondrag%C3%B3+aquest+estiu+%C3%A9s+de+franc

Enguany estacionar al parc natural de Mondragó és gratuït. Després de 6 anys en què deixar el cotxe costava 5 euros, la conselleria de Medi Ambient no ha tret a concurs la gestió dels dos aparcaments que hi ha a ses Fonts de n’Alis i a s’Amarador. Per aquest motiu, l’associació Estel de Llevant deixarà d’ingressar uns doblers – al voltant de 200.000 euros- amb els quals donava feina a una quinzena de persones i millorava l’atenció dels malalts mentals de la comarca de Manacor.

Molts són els visitants que aquests dies es mostren sorpresos pel fet de no haver de pagar els 5 euros que aquests darrers anys s’han hagut d’abonar per deixar el cotxe durant tot el dia als dos aparcaments que hi ha al Parc de Mondragó. La Conselleria de Medi Ambient s’atribueix el fet que enguany no s’hagi de pagar perquè no hi ha hagut temps de convocar el concurs a causa de la pandèmia de la covid-19 i que, per això, s’ha substituït per una vigilància dels aparcaments des de les 10 del matí i fins a les 5 de l’horabaixa.

L’Ajuntament de Santanyí, de moment, no es pronuncia sobre el fet que enguany no es pagui per aparcar a Mondragó, però sí que ha dit que si l’any que ve el Govern no gestiona els dos aparcaments reclamarà poder-ho fer directament.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El GOB Menorca adverteix que quan bufa vent del nord l’aire de Maó empitjora pel fumeral de la central tèrmica

L'entitat reclama que quan es produeixi aquest fenomen es triïn formes de producció d'electricitat manco contaminants

Sanitat planteja mantenir limitada la mobilitat entre comunitats per Pasqua

Les Balears ja han endurit els controls a ports i aeroports i abaixa el llindar d'incidència acumulada per limitar l'entrada de viatgers de comunitats amb alts casos

Poca afluència de gent als bars en el primer dia de reobertura de les terrasses a Mallorca

Els negocins de restauració romanien tancats des del passat 13 de gener