X

Apareixen noves pintades a la costa del Teatre Principal de Palma

ARCA demana a Cort que investigui l'autoria d'aquesta "agressió" i les esborri per a evitar "un efecte imitació"

27/01/2022

Apareixen noves pintades a la costa del Teatre Principal de Palma

Les pintades a la paret del Teatre Principal de Palma

La paret de la Costa del Teatre Principal de Palma ha aparegut avui matí plena de noves pintades. Fa unes dues setmanes l’Ajuntament de Palma i el Consell varen netetjar totes les pintades de l’establiment que des de feia temps es podien veure en aquest espai. Avui, els vàndals les han tornades a embrutar.

L’Associació per a la Revitalització de Centres Antics (ARCA), que va aplaudir l’acte de netetja, ha denunciat en una nota que “els vándals” hagin tornat a “agredir” la paret del Teatre. De la mateixa manera, han demanat a L’ajuntament de Palma que investigui l’autoria de les noves pintades i que s’eliminin “immediatament” per a dissuadir aquestes “malifetes” que, segons l’entitat, afecten la imatge i al patrimoni de la capital balear.

L’associació ha insistit que l’important és “que la ciutat no es deixi dominar pels incívics”. “S’ha d’esborrar immediatament i les vegades que siguin necessàries”, ha remarcat.

Per a ARCA, és “molt important” controlar, investigar, perseguir i aplicar la normativa de sancions estipulades i ha demanat que totes les administracions s’impliquin en la lluita contra les pintades vandàliques.

27/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris