X

Aprendre xinès, primordial per expandir-se al mercat asiàtic

També la cal·ligrafia, que és molt més difícil, i la cultura atreuen empresaris que cerquen millors relacions amb Orient

01/07/2023

Aprendre xinès, primordial per expandir-se al mercat asiàtic

Empresaris espanyols cerquen expandir-se al mercat xinès i, per això, aprenen l’idioma, també la cal·ligrafia, molt més difícil, i la cultura. Essencial, tot, per a unes millors relacions amb Orient. L’Escola Oficial d’Idiomes i la xinesa “Huanyue”, són algunes de les que ofereixen aquests aprenentatges a Palma.

La immersió en la llengua i la cultura són essencials per a unes millors relacions empresarials. Això és el que cerquen alguns dels alumnes de xinès.

A més d’empresaris també hi ha nins, fills de xinesos o de mallorquins que volen que aprenguin la llengua i practicar-la plegats.

És tant l’interès que a l’Escola Oficial d’Idiomes han optat per un taller de cal·ligrafia xinesa i també de japonesa. Tot un art a més de ser l’escriptura.

Entre els alumnes, diferents motivacions, i aprendre els caràcters és una tasca difícil, que requereix paciència i molta mà amb el pinzell.

Cultura mil·lenària, potència econòmica i admiració. Tot això atrau els alumnes que s’hi inicien o que ja fa anys que estudien xinès.

01/07/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT