economia

Aprovada la licitació del concurs de viatges de l’Imserso

Hi opten dos grups formats per empreses balears

Imatge d'arxiu. /EFE


El Consell de Ministres ha aprovat la licitació del concurs de viatges de l’Imserso. Hi opten dos grups formats per empreses balears. Hi són en joc 1.200.000 d’euros, i els viatges de 900.000 jubilats. Les places amb destinació a les Illes es redueixen un 6%. Es preveu que siguin unes 160.000.

El contracte per organitzar les vacances de l’Imserso serà per les pròximes dues temporades: entre 2019 i 2021. Una vegada més, la licitació dels viatges es dividirà en tres lots: Costa Peninsular, Costa Insular -que inclou les Balears- i Circuits Culturals. Enguany, les places dels viatges de costes es redueixen un 6 per cent, mentre que les de turisme interior -les més demandades- s’incrementen un 7 per cent.

El grup Logitravel es presentarà al concurs que en els darrers anys s’han repartit Mundosenior i Mundiplan, que també tornaran a licitar. El turoperador amb seu al Parc Bit preveu augmentar la plantilla si aconsegueix el contracte.

Per vendre les vacances de l’Imserso, les agències de viatge reben 12 euros bruts per persona, una quantitat que consideren insuficient. La patronal ha sol·licitat al govern central que s’augmenti la seva comissió, perquè, si no, diuen, no surt rendible.

Els plecs del concurs es publicaran al BOE dilluns que ve i després els turoperadors tenen 40 dies per presentar les ofertes. Segons el calendari previst, l’adjudicació del concurs serà el juny.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

Més del 56% de l’oferta d’allotjament d’Airbnb a Menorca és il·legal

Terraferida denuncia que és l'illa amb menor percentatge d'habitatges amb llicència turística

La indústria del videojoc a les Balears, un mercat reduït

El sector va facturar 1.500 milions d'euros a Espanya durant el 2018

Un empleat feliç rendeix el doble: la fórmula de Trivago

Flexibilitat horària, zones de descans i d'oci a l'oficina i formació contínua formen part de la gestió de Recursos Humans...

Comença a funcionar l’aplicació per demanar taxi a Eivissa

Només és necessari descarregar l'app Taxi Ibiza