cultura

Aprovat el projecte bàsic de la nova seu de l’Orquestra Simfònica

S'espera que la nova seu estigui acabada en dos anys

Plantes, alçats i seccions de l'edifici. /CAIB


El patronat Fundació Turística i Cultural (Fundatur) ha aprovat el projecte bàsic de la nova seu de l’Orquestra Simfònica reconfirmant la seva aportació de dos milions. El pressupost total ascendeix fins als 5,2 milions d’euros.

Segons ha detallat en un comunicat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, s’espera que el termini d’execució de la nova seu sigui de dos anys.

Igualment, s’ha presentat la sol·licitud de llicència a l’Ajuntament de Palma, registrada a data 7 de juny de 2018, i l’estudi viabilitat econòmica signat pel gerent de l’Orquestra.

Després de l’aprovació del projecte per part de Fundatur, s’ha de signar el conveni i s’estableix un termini de dos anys per tenir el projecte d’obres executat.

El projecte pretén complir una reivindicació històrica que és tenir un centre de treball propi per dur a terme les tasques dels treballadors amb unes condicions de treball òptimes i ajustades als requeriments normatius de seguretat i salut. La seu comptarà amb sala d’assaig, oficines i sales d’estudi.

La sala d’assaig, per complir amb les condicions de l’Ajuntament de Palma per a la concessió demanial, s’ha d’habilitar per a concerts extraordinaris i com a centre de dinamització cultural de Nou Llevant.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

resums any 2018


més contingut relacionat

‘Madre’ de Rodrigo Sorogoyen, nominada a l’Oscar al millor curtmetratge de ficció

"Roma" i "La Favorita" són les preferides amb 10 nominacions cadascuna

‘Overbooking’, un documental sobre la saturació turística

Aquest divendres és l'estrena oficial a la Sala Augusta de Palma i es mantindrà a cartellera, com a mínim, fins al 31 de gener

La varietat de llenguatges escènics marca les noves residències del C.IN.E de Sineu

Pel centre hi passaran fins a 13 companyies nacionals i internacionals

Els discs de vinil envaeixen Sant Antoni de Portmany

Sant Antoni de Portmany acull la celebració de la primera fira del disc que se celebra a Eivissa. Un esdeveniment que va unir exposició i punt de venda