política

Aprovats els pressupostos de la Comunitat: 5.400 milions d’euros

Els comptes ascendeixen a 5.400 milions d'euros


Han estat 3 dies i 27 hores de debat, però, finalment, s’han aprovat els pressupostos de la Comunitat Autònoma. Uns comptes que ascendeixen a 5.400 milions d’euros. De les 686 esmenes mantingudes per al debat en el ple, se n’han aprovat 34. Deu de les quals han estat aportacions del PP.

La consellera de Turisme, Bel Busquets, s’ha mostrat indignada per l’acord entre el PP i Podem per aprovar tres esmenes que han reduït els pressupostos de l’Agència d’Estratègia Turística de les Balears (AeTB) prop de 2,7 milions d’euros, que es destinaran finalment a mesures en favor del lloguer social.

El PP ho ha atribuït a un error en les votacions. Però, les tensions han continuat a les xarxes i Marga Prohens ha encorajat la vicepresidenta del Govern a arreglar-ho. De fet, li ha llançat un missatge per dir-li que si no és capaç d’esmenar-ho, que dimiteixi.

Mentrestant, Podem celebra l’aprovació d’aquestes esmenes. Laura Camargo ha aprofitat per penjar una foto en la qual mostra la contradicció del Partit Popular que estima els turistes i al mateix moment elimina 2,7 milions d’euros de l’Agència d’Estratègia Turística.

La Federació Hotelera de Mallorca ja ha emès un comunicat en què qualifica el vot de Podem i PP d’irresponsable.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

MÉS per Mallorca abandona la sala de plens del parlament durant la interveció de VOX

Els diputats han col·locat cartells de "silenciam el feixisme"

El Parlament demana instal·lar cartells sobre el dret a utilitzar el català i el castellà a aeroports i comisaries

Es tracta d'un dels punts d'una moció, presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca, que ha estat debatuda i aprovada parcialment...

Armengol es compromet a tancar aquest dijous l’acord amb l’Estat pel factor d’insularitat

La presidenta del Govern, Francina Armengol, es reunirà amb la Ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, per tancar "tant la fórmula...

El conseller Mir atribueix a la massificació de Menorca l’allau d’embarcacions mal fondejades

Fins a un 40% de les embarcacions inspeccionades aquest estiu han hagut de moure's