X

Aquest 2024 s’afegiran tres noves rebaixes fiscals a les Balears

Amb tot, l'Agència Tributària a les Illes ingressarà 125 milions d'euros manco, però es compensarà amb l'arribada de doblers estatals

31/12/2023

Aquest 2024 s’afegiran tres noves rebaixes fiscals a les Balears

Les Illes comencen l’any amb l’anunci de noves rebaixes fiscals. A l’aprovació al novembre de l’eliminació de l’impost de successions, se li han d’afegir tres més.

La primera: l’eliminació, també, en aquest cas, de l’obligatorietat de fer la declaració de Patrimoni per a les persones amb manco de 3 milions d’euros en patrimoni. Fins ara, s’havia de fer a partir dels 700.000 €.

D’altra banda, es modifica l’impost de Transmissions Patrimonials. Els menors de 30 anys quedaran exempts de pagar-lo en la compra del seu primer habitatge. A més, fins als 35 anys se’ls farà una rebaixa del 50%, ben igual que a les famílies nombroses i monoparentals.

En tercer lloc: la davallada de l’IRPF fins a mig punt en el cas de les rendes de fins a 30.000 euros. Una mesura amb la qual es calcula que els ciutadans de les Illes es podran estalviar entre 100 i 150 euros a l’any.

Amb tot, l’Agència Tributària a les Illes ingressarà 125 milions d’euros manco, però, segons els experts, es compensarà amb l’arribada de doblers estatals.

Notícies relacionades >

31/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT