SOCIETAT

No es pot aparcar a la zona blava del centre de Palma

Amb motiu del Dia Europeu sense Cotxes, aquest dijous, no es pot aparcar al centre si no ets resident o tens targeta d'autoritzat


Palma s’adhereix un any més al Dia Mundial Sense Cotxes, emmarcat en la Setmana Europea de la Mobilitat. Aparcar al centre de Palma aquest dijous pot ser tot un repte, perquè està prohibit l’estacionament a la zona ORA de l’interior de les Avingudes. En total són unes 1.000 places d’aparcament que es veuen afectades.

Tot i que hi ha molts de cotxes a la zona ORA, la majoria compleixen els dos requisits necessaris per poder aparcar: ser resident o tenir alguna de les targetes que pertany al grup d’autoritzats. Així i tot, hi ha gent que no sabia res de la prohibició i s’ha trobat amb una multa. Les sancions per estacionar sense els permisos pertinents arriben fins als 60 euros. No obstant, el personal de l’ORA intenta informar a la població per evitar sancions per desconeixement.

Un dia com avui, Cort ofereix diverses opcions per aprofitar el transport públic. Es pot agafar la línia 2 d’EMT, que ja és gratuïta des de fa un any. També s’ha de tenir en compte que la resta de línies de TIB i d’EMT tenen un descompte del 50  %. Com a novetat, aquest mateix dijous el tren i el metro són gratuïts per a tots els usuaris que els necessitin emprar, tinguin o no targeta intermodal. Aquesta prohibició s’allargarà fins a les vuit del capvespre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |