societat

Aquesta és la zona delimitada d’Arquitecte Bennàzar, a Palma, on s’endureixen les restriccions

L'únic barri que està afectat al 100% és Son Fortesa Sud. La resta inclou part de la Plaça de Toros, Arxiduc i son Oliva

Aquesta+%C3%A9s+la+zona+delimitada+d%27Arquitecte+Benn%C3%A0zar%2C+a+Palma%2C+on+s%27endureixen+les+restriccions


Consulta aquí el BOIB que recull les mesures temporals i excepcionals a la zona bàsica de salut d’Arquitecte Bennàzar

Palma endureix les restriccions a la zona bàsica de salut d’Arquitecte Bennàzar. En concret, la zona delimitada va des de la Via de Cintura, carrer d’Aragó, Jacint Verdaguer i Eusebi Estada. No arriba a les Avingudes, sinó que delimita pel carrer de Jafuda Cresques, passa per la plaça de l’Obelisc fins a la Plaça d’Abuyaya i després puja per Arxiduc Lluis Salvador, vora la plaça de Toros i puja fins al carrer d’Henri Dunant fins al Parc de Son Costa, a la zona de Son Oliva. Així les coses, les noves restriccions afecten quatre barris de Palma, però de forma desigual. L’únic barri que està afectat al 100% és Son Fortesa Sud. La resta inclou part de la Plaça de Toros, Arxiduc i son Oliva.

La zona bàsica de Salut d’Arquitecte Bennàzar inclou un total 31.673 persones, però als carrers delimitats on s’apliquen les restriccions hi viuen unes 20.000 persones. Ara mateix hi ha un total 43.000 persones afectades per restriccions, 9,5% del total de la població de Palma.

D’aquesta manera, aquesta zona se suma a la restricció aplicada en els barris de Son Gotleu, la Soledad Nord, Ca Capes i part de Son Canals de Palma, que van entrar en aquesta situació la setmana passada.

Les mesures aplicades a Arquitecte Bennàzar són les mateixes que en les zones ja restringides.

Per tant, els veïns d’Arquitecte Bennàzar no podran sortir de l’àrea excepte per a activitats essencials com anar a fer feina o al metge, mentre que les reunions familiars i socials es restringeixen a un màxim de cinc persones.

Aquestes mesures en Arquitecte Bennàzar, que s’aplicaran des de les 22 hores d’aquest divendres fins a la mateixa hora del dissabte 3 d’octubre, atenen als criteris epidemiològics, assistencials i socials d’aquestes quatre zones de Palma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

EMT i treballadors es tornaran a reunir demà horabaixa

Negociaran la desconvocatòria de la vaga indefinida que mantenen des de dilluns

Les platges de Manacor acaben l’estiu amb més arena

Quatre joves contractats per l'Ajuntament han fet netes les platges manualment cada dia

Tres detinguts a Esporles per un presumpte delicte de drogues

Han a trobat 16 plantes de marihuana, 3 quilos de cabdells secs i cànnabis en forma de pol·len

Nova agressió a un sanitari anit passada a Palma

El treballador sanitari ja ha interposat una denúncia contra el seu atacant