MALLORCA

“Aquesta illa i aquest país han honrat en vida i en mort el meu germà”

Noel Alfaro, germà del pilot accidentat


Noel Alfaro, el germà del pilot Antonio Alfaro, ha tret forces per agraïr de nou el gran desplegament de recerca. Ha volgut destacar que el seu germà no ha mort sinó que deixa una petjada a cada membre de la seva família i del seu entorn. “Aquesta illa i aquest país han honrat en vida i en mort el meu germà, ha estat feliç treballant i ha estat cuidat quan pensàvem que havia mort. Vos heu deixat la vida cercant-lo”, ha dit Alfaro en referència al quantiós operatiu de recerca desplegat des de dimarts quan va desapareixer l’avioneta.

“S’ha d’esperar la investigació, després es veurà quines han estat les causes tant de l’accident com del possible retràs en trobar l’aeronau a la mar”, ha explicat el coronel Manuel Aroca, cap del centre de coordinació de rescat en la roda de premsa celebrada a la seu de l’112 poc després de conèixer la notícia del descobriment de l’avió .

La consellera d’hisenda i administracions públiques, Catalina Cladera també s’ha volgut sumar, en nom del Govern, a les mostres de suport a la familia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |