SOCIETAT

Aquestes són les 16 destinacions les quals es podrà viatjar des d’Eivissa aquest hivern

L'aeroport d'Eivissa mantindrà 8 connexions nacionals i 6 internacionals


Aquest hivern a l’aeroport d’Eivissa es mantindran 14 connexions: vuit nacionals i sis internacionals. Una xifra que s’acosta a les dades prèvies a la pandèmia.
Les destinacions nacionals són: Palma, Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Màlaga, Alacant i Bilbao. Pel que fa a les internacionals, es podrà viatjar sense escales a Londres, París, Düsseldorf, Zuric, Amsterdam i Eindhoven. Aquestes previsions es podran veure reduïdes si la demanda no acompanya l’oferta.

Els vols comercials representen el 75% de trànsit aeri de l’aeroport des Codolar, mentre que el 25% restant correspon a avions privats, un trànsit que s’ha incrementat aquesta temporada d’estiu. Segons explica Marta Torres, directora de l’aeroport d’Eivissa, durant la temporada d’estiu s’han realitzat 11.000 vols de jets privats a l’illa. Per fer front a aquesta demanda, durant la temporada baixa s’ampliarà la plataforma on estacionen les aeronaus privades que superen els 18 metres d’amplària, que passarà de 8 a 16 estacionaments.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |