societat

Aquestes són les mesures que es mantenen vigents amb la fi de l’estat d’alarma

Toc de queda, reunions socials de màxim sis persones i controls als ports i aeroports de les illes

Aquestes+s%C3%B3n+les+mesures+que+es+mantenen+vigents+amb+la+fi+de+l%27estat+d%27alarma

Aquest diumenge acaba, ja ho hem dit, l’Estat d’Alarma però aquí a les Balears continuaran vigents algunes restriccions que ja han estat avalades pel Tribunal Superior de Justícia. Les mesures s’han publicat avui al BOIB. Són aquestes:

Balears continuarà amb el toc de queda des de les 11 del vespre i fins a les 6 del matí. Només podran circular durant aquestes hores els que tenguin un motiu ben justificat, sigui anar a urgències, per motius de feina o per anar a cuidar algú dependent com un major o un menor.

Durant la vigència d’aquest nou acord també es regulen les trobades familiars o socials. Està aprovat que sigui d’un màxim de 6 persones, tant en l’interior com en l’exterior, i tant en espais públics com privats. Això sí, en el cas dels interiors, les reunions màxim han de ser de dos nuclis de convivència.

També important: es mantenen els controls als ports i als aeroports de les illes. Les persones procedents d’altres comunitats autònomes espanyoles han de passar per un control sobre el motiu del desplaçament. Aquest ha d’estar justificat. Si és per força major, com per feina, per tornar a la residència habitual o si el viatge és de manco 3 dies, en aquests casos basta emplenar un formulari a aquesta direcció del Govern. Però en cas que no estigui justificat, com per exemple, uns dies de vacances, sí que és obligatori presentar una PCR negativa.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La segona dosi de la vacuna contra la Covid pot donar més reacció, sobretot a les dones

Segons Luís Ignacio Martínez Alcorta, vocal de l'Associació Espanyola de Vacunologia, el sistema immunitari, l'edat i el sexe són factors...

Comencen les oposicions de docents

5.000 persones aspiren a una de les 1.144 places de professor de tots els nivells educatius

Una de cada quatre persones amb COVID persistent millora quan es vacuna

Per contra, gairebé una de cada cinc, empitjora quant a freqüència i intensitat dels símptomes de la malaltia. Es calcula...

Rissagues de més d’un metre al port de Ciutadella

L'increment del nivell de l'aigua ha afectat sobretot la zona de la colàrsega