societat

Arca denuncia l’aparició de cercles de pedra a la zona des Carnatge

Assegura que alteren l'estat natural de la zona

Arca+denuncia+l%27aparici%C3%B3+de+cercles+de+pedra+a+la+zona+des+Carnatge

L’entitat defensora del patrimoni Arca ha denunciat la creació de cercles de pedres que alteren l’estat natural d’Es Carnatge de Palma i exigeix la seva retirada immediata.

Arca ha presentat un escrit a l’Ajuntament en el qual demana que es millori l’estat de conservació, control i vigilància d’Es Carnatge, ja que de manera repetida hi ha persones que actuen sobre el fràgil ecosistema de la zona amb actes vandàlics com pintades o amuntegant pedres o, com en aquest cas, col·locant al seu gust les pedres com si fossin un joc de construcció.

Aquesta entitat assenyala que aquestes pedres han estat col·locades allà per voluntat d’algú, i fins i tot han estat extretes d’alguna construcció de valor etnològic de la zona i retirades de la seva ubicació natural. En tractar-se d’una zona ANEI d’especial protecció, aquests fets no haurien de produir-se i hauria d’haver-hi vigilància per a evitar-ho.

En opinió d’Arca, és responsabilitat de l’administració municipal actuar de “manera immediata” per a col·locar les pedres on estaven originàriament. Per aquest motiu, Arca ha dirigit un escrit a l’Ajuntament de Palma: “confiem en la ràpida actuacions del consistori”, ha afegit l’entitat conservacionista.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El plàstic potser no tornarà mai però de nou arriba la moda retro, clau de l’èxit

La darrera campanya del Govern, per fomentar els productes reutilitzables, ja s'ha fet viral per l'ús de codis culturals basats...

El 25 de juny es podrà sol·licitar l’aplicació de l’eutanàsia a les Illes

S'estima que un 40% dels professionals sanitaris podrien ser objectors de conciència

Les platges de les Illes perden set banderes blaves

3 municipis no presentaren candidatures i un altre s'ha quedat sense una distinció

Fins a una hora d’espera per demanar cita per vacunar-se per internet

El sistema BITCITA es va saturar de peticions per demanar hora. Segons Salut, però, en cap moment va deixar de...