Argentina, campiona del món; els argentins a les Illes surten al carrer a celebrar-ho

Després d'una de les finals més emocionants de la història que s'ha decidit a la tanda de penals

18/12/2022

15

Argentina s’ha proclamat campiona del món després d’una de les finals més emocionants de la història. S’ha decidit a la tanda de penals.

La primera part del partit ha acabat 2-0 a favor dels argentins, gràcies a un gol de Messi de penal i a una bona jugada combinada que ha culminat Di Maria xutant al fons de la porteria. Fins aquell moment, França no havia fet mèrits per marcar. De fet, fins al minut 80 no hi ha hagut cap ocasió clara dels francesos, però amb un penal xiulat a Otamendi i que ha marcat Mbappé, l’equip de Deschamps ha canviat l’actitud. Així, només un minut després, també Mbappé ha empatat el partit.

2-2 i a la pròrroga. Els dos equips han anat acostant-se tímidament fins que en el minut 117, Messi ha marcat el tercer pels argentins. Però, una vegada més, Mbappé ha aparegut un minut després per transformar un nou penal que s’ha xiulat a favor dels francesos. Final de la pròrroga i a penals.

I dues errades dels francesos en la tanda final ha condemnat als homes de Deschamps i han proclamat campiona del món a l’Argentina de Scaloni i de Lionel Messi.

Eivissa vibra amb la victòria d’Argentina

Els aficionats de l’albiceleste omplen els carrers de Vila. El barri de Figueretes a Eivissa ha esclatat d’alegria amb el triomf de l’Argentina. Avui, aquesta barriada de Vila pareix un barri més de Buenos Aires. Emoció i festa per un vespre històric. El vespre que Montiel ha donat a l’albiceleste el seu tercer títol de campiona del món.