X

El 40% dels 227 infants ingressats per covid han estat en aquesta sisena onada

Les Balears és la comunitat que està a la cua de l'Estat amb només un 32,3% dels infants inoculats amb almenys una dosi

27/01/2022

El 40%25 dels 227 infants ingressats per covid han estat en aquesta sisena onada

El 40% del total d’infants ingressats per covid des que va començar la pandèmia s’ha produït durant aquesta darrera onada. Així ho ha afirmat la president de les Illes, Francina Armengol, la qual ha explicat que des de l’inici de la pandèmia 227 infants han hagut de ser hospitalitzats per covid.

Amb aquesta xifra, Armengol ha volgut justificar la importància de la vacuna pediàtrica contra la covid ja que les Balears és la comunitat que està a la cua de l’Estat amb només un 32,3% dels infants inoculats amb almenys una dosi. La presidenta ha demanat a les famílies continuar vacunant-se “perquè la vacuna és esperança i ajuda a salvar vides”. “És molt important vacunar als nins”, ha subratllat en una roda de premsa al costat de la ministra de Sanitat, Carolina Darias, al Consolat de Mar.

La presidenta ha destacat que la incidència a les Illes està baixant i que això “és gràcies a la vacuna i a l’esforç de la ciutadania. Però cal mantenir les mesures de seguretat”, ha afegit. Armengol s’ha demanat, amb els casos que hi ha ara, com estarien els hospitals i els índexs de mortalitat si no hi hagués tanta població vacunada. Ha insistit que hi ha més incidència d’ingressos de menors. “Cal atendre aquesta dada i veure que els infants tenen el dret a ser vacunats”, ha reiterat. Aquest dijous l’IB-Salut ha notificat la defunció d’un menor amb covid-19, el primer a Balears des que va començar la pandèmia.

27/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris