X

Armengol: “Els ciutadans de les Balears ens mereixem el descompte del 75% ara mateix”

La presidenta de les Illes junt amb el seu homòleg a les Canàries podrien celebrar una reunió amb el ministre de Foment la setmana que ve

28/06/2018

Armengol: “Els ciutadans de les Balears ens mereixem el descompte del 75%25 ara mateix”

La presidenta del Govern, Francina Armengol, en una visita institucional a una fàbrica d'Inca avui dijous.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha informat que l’Advocacia de les Balears treballa per accelerar el pagament del descompte del 75% en els vols amb la Península per als residents i ha sentenciat: “Els ciutadans de les Balears ens mereixem el descompte del 75% ara mateix”.

Amb motiu d’un acte públic a Inca, Armengol ha recordat que dimecres es va posar en contacte telefònic amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, per “exigir la màxima celeritat” a l’executiu espanyol perquè apliqui “el més aviat possible” la bonificació del 75% en vols i viatges amb vaixell, per evitar així el retard previst de, com a mínim, sis mesos.

“És just per als ciutadans de les Balears”, ha insistit la presidenta, que ha recordat que aquest augment de l’actual descompte del 50% al 75% és una “reivindicació” del Govern en la qual porta treballant des de l’inici de la legislatura.

Els presidents de les Balears i Canàries han sol·licitat una reunió amb el ministre per tractar aquest assumpte que podria celebrar-se la setmana que ve a Madrid.

28/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris