X

Armengol compareixerà avui a la comissió d’investigació pel cas Koldo al Congrés

L'exdirector de l'IB-Salut Manuel Palomino i l'exconseller Iago Negueruela també estan citats

12/05/2024

Armengol compareixerà avui a la comissió d’investigació pel cas Koldo al Congrés

Francina Armengol i dos ex alts càrrecs més del seu Govern compareixeran aquest dilluns a la comissió d’investigació del Congrés sobre els processos de contractació de material sanitari durant la pandèmia. L’expresidenta haurà de respondre per l’adquisició de material sanitari defectuós a una empresa vinculada a l’anomenat cas Koldo.

El primer ex alt càrrec balear citat a comparèixer és Manuel Palomino. Si no hi ha cap contratemps, l’exdirector general de l’IB-Salut iniciarà la seva intervenció a les 11:30 hores. A les 15.00 hores està prevista la compareixença de l’exconseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; finalment, a les 18.00 hores està previst que comparegui l’expresidenta del Govern de les Illes i actual presidenta del Congrés, Francina Armengol.

Palomino tornarà a comparèixer dimarts a les 17.00 hores. En aquesta ocasió, ho farà davant la Comissió del Parlament de les Illes que inicia les feines aquesta propera setmana. La de Palomino serà la primera de les 31 compareixences aprovades en el pla de feina aprovat. Negueruela i Armengol també estan citats en aquesta comissió. L’exportaveu dia 24 de maig i l’expresidenta, dia 31 del mateix mes.

12/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris