X

Armengol creu que el tema sobre el patrocini del Mallorca “està resolt” i és una aposta “encertada”

"L'esport de Mallorca necessita aquest suport", ha remarcat la presidenta, que ha assegurat que "el Govern sempre col·laborarà amb el Consell de Mallorca"

16/09/2022

Armengol creu que el tema sobre el patrocini del Mallorca “està resolt” i és una aposta “encertada”

Redacció

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha considerat “encertada” l’aposta del Consell de Mallorca per al patrocini del Reial Mallorca i altres clubs esportius, i ha agraït “la capacitat de resolució” dels diferents grups de la institució insular per arribar a un acord. Preguntada per la crisi dels socis del Pacte en la institució insular per aquesta qüestió, la líder de l’Executiu ha assegurat que és “un tema resolt” i ha destacat la importància d’arribar a acords en política.

Armengol ha apuntat que el Consell “té una aposta clara pel teixit esportiu”, la qual ha qualificat d”encertada’. “L’esport de Mallorca necessita aquest suport”, ha remarcat.

Sobre el suport del Govern al nou patrocini, Armengol ha assegurat que l’Executiu “sempre col·laborarà amb el Consell de Mallorca”. “Sempre hem col·laborat amb totes les institucions quan ens han demanat una ajuda”, ha afegit.

A pesar que li hauria agradat que “tot hagués estat d’una altra manera”, en referència a la crisi en el Consell, la presidenta ha celebrat que s’hagi aconseguit un acord.

Aquesta proposta per al patrocini del Mallorca i l’Atlètic Balears, que ha estat objecte de polèmica en les darreres setmanes, es durà al ple de la institució insular de dimarts que ve. La proposta tirarà endavant amb els vots de Cs, PSIB, Podem i El Pi, encara que no rebrà el suport de MÉS per Mallorca, un dels socis de l’equip de govern insular.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Palma segueix l’estela del Consell de Mallorca i descarta participar en el patrocini turístic al Reial Mallorca per sumar-se a la promoció esportiva dels equips de l’Illa. El que no ha detallat el batle, José Hila, és de quina manera el consistori aportarà els doblers.

16/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris