política

Armengol diu que fa tot el possible perquè una part dels 10.900 turistes alemanys vagin a Menorca

El dubte es genera després que hagin desaparegut d'aquesta prova pilot les quotes per Illes plantejades inicialment

Armengol+diu+que+fa+tot+el+possible+perqu%C3%A8+una+part+dels+10.900+turistes+alemanys+vagin+a+Menorca

Els dubtes que genera el Pla Pilot de turisme alemany i la possibilitat que les inversions de l’impost de turisme sostenible a l’illa no es facin efectives, han estat dos dels principals temes tractats a Menorca per la presidenta Francina Armengol, el Consell i els ajuntaments aquest dijous. Les dues qüestions, asseguren les presidentes, es resoldran des del treball conjunt i el consens.

El dubte es genera després que hagin desaparegut d’aquesta prova pilot les quotes per Illes plantejades inicialment i que la distribució d’aquests primers visitants quedi en mans del turoperador. Susana Mora també ha remarcat la importància del turisme britànic per Menorca i la presidenta Armengol ha assegurat que el Govern fa tot el possible perquè una part dels 10.900 turistes alemanys arribin a totes les illes

Un dels aspectes del decret de reactivació econòmica que ha generat més preocupació entre els batles menorquins és la possibilitat que alguns projectes de l’Impost de Turisme sostenible no es puguin executar perquè se’n perdi el finançament.

L’acabament del pati de Sa Lluna d’Alaior, la compra de l’edifici de sa Tanca a Sant Lluís o la construcció del conservatori de Música a Maó en són alguns.

De fet, a la darrera Junta de Baltes de Menorca es va exposar la necessitat que aquestes inversions no es perdin, com a molt que s’ajornin. Per exemple el consistori de Sant Lluís va aprovar la setmana passada la compra de l’edifici de sa Tanca, mentre que a Alaior el batle ha exigit poder disposar de la partida per a comprar els immobles annexos al pati de sa Lluna.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Pren possessió el senador menorquí del PP Cristóbal Marqués

Marqués substitueix Jordi López, que va renunciar per motius personals i professionals

El projecte del tren de Llevant serà revisat i actualitzat

Imprescindible completar la tramitació de la connexió des de l'estació de Manacor fins a l'inici de la via a Artà

Enguany hauran de presentar l’informe d’avaluació 5.000 edificis de Palma, el doble que el 2019

S'avaluaran l'estat de conservació, l'accessibilitat i l'eficiència energètica de tots els edificis construïts entre el 1900 i el 1910, i...

El Govern creu que el més eficient és fer PCR en origen

Francina Armengol no hi renuncia i treballa perquè l'Estat possibiliti les proves pels passatgers nacionals