Armengol rebutja que la seva gestió sigui “una festa de la despesa” i defén les polítiques socials

El debat de política general ha acabat amb reclamacions a la presidenta pel finançament, els fons europeus i que remodeli l'executiu


Vox ha estat el grup parlamentari que ha continuat aquest dimecres horabaixa el debat de política general. El seu portaveu, Jorge Campos, ha criticat durament les polítiques econòmiques del Govern i ha demanat la dimissió de la presidenta de l’Executiu, Francia Armengol.

Vigilar els compromisos que venen de Madrid, ha estat la nota més destacada que ha fet El Pi. La seva portaveu, Lina Pons, ha reclamat a la presidenta que obtingui un compromís ferm del govern de Pedro Sánchez per millorar el finançament de les Balears

El temps de la intervenció del grup mixt s’ha dividit entre els dos partits que el conformen. El diputat de Més per Menorca, Josep Castells, ha demanat a la presidenta la modernització de l’Administració i, que aprofitant la situació actual, faci una remodelació del seu executiu i que passi a només 9 conselleries. Per la seva banda, la diputada de Gent per Formentera, Sílvia Tur, ha reclamat millor connectivitat entre illes.

Per acabar el debat, ha intervingut la portaveu del grup PSIB-PSOE, la qual ha presumit de les polítiques progressistes del govern. Silvia Cano ha aprofitat també per animar els partits i sumar-se al pacte de reactivació econòmica.

Debat de les propostes de resolució

Ara es procedeix a l’obertura d’un termini fins aquest divendres durant el qual els grups parlamentaris poden presentar propostes de resolució davant la Mesa amb un màxim de deu propostes per grup, més dues per cada diputat que en formi part. A continuació, la Mesa, es reuirà divendres, admetrà les que siguin congruents amb la matèria objecte del debat i no signifiquin qüestió de confiança o moció de censura al Govern.

Les propostes de resolució presentades i admeses per la Mesa es debatran en un ple que se celebrarà previsiblement dimarts que ve.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |