cultura

Arranca el Festival de Literatura Expandida a Magaluf

Autors com Bop Pop o Ricardo Cavolo exploren els límits de la creació


Ricardo Cavolo, Jamfry, ja ha començat a perfilar un mural per al Festival de Literatura Expandida. Artista Gràfic, il·lustrador i també escriptor. Necessita la música per crear. Cavolo és autor d’una biografia descarnada i ha posat imatge al Romancero Gitano de Lorca. Ara, treu llibre de los Simpson, l’excusa, explica, per parlar dels sentiments.

Cavolo comparteix amb Bob Pop, escriptor i creador de la sèrie “Maricón Perdido”, aquesta exploració dels límits entre distines expressions artístiques. Bop Pop assegura que ell beu de l’experiència i de l’observació i parteix de la paraula escrita tant per la literatura com per teatre o quan fa guions.
Bop Pop afirma que té ganes de trobar-se amb el públic, en la conversa amb Flavita Banana i diu que li és molt gratificant observar a qui arriba la feina que ell fa.

Poetes que canten, cantants que escriuen com Marwan o Nacho Vegas també participen en aquest Festival de Literatura Expandida, organitzat per Rata Corner amb Innside de Melià a Magaluf, i amb la presència d’Irvine Welsh, autor de Trainspotting, Antonio Muñoz Molina, Elvira Lindo o la performer Samantha Hudson entre d’altres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La 12a edició de la Mostra de Cinema de Muntanya s’inaugura des de les altures

Una de les mostres més ambicioses, amb 39 pel·lícules programades i activitats complementàries durant 9 dies

El Museu de Porreres recull les exposicions dels darrers 4 anys a la mostra ‘In crescendo’

'In crescendo' es va inaugurar aquest dissabte passat amb motiu del TastArt

El Consell de Mallorca llença una campanya de difusió del patrimoni cultural

Les postals son les progragonistes d'aquesta campanya

La invisibilitat dels llibres de ploma femenina, encara perviu

Les escriptores Antònia Vicens i Dolors Marín critiquen que avui dia la majoria de lectors homes aposten per llibres d'autoria masculina