X

Comença la darrera setmana de competició del 52 Super Series

Portals és la cinquena i darrera aturada. El Provezza va líder seguit del Platoon

19/09/2023

Redacció

Les 52 Super Series arriben a la recta final. Avui s’ha donat el sus a la darrera setmana de competició. Saint Tropez, Scarlino, Menorca, Barcelona… i, ara, cinquena i darrera aturada: Portals. Dels 11 velers que hi participen ja només en queden dos que poden aconseguir la victòria final, i els dos, amb tripulants balears. Té avantatge el Provezza de Joan Fullana, Matthew Barber i el resident Nacho Postigo. En són els líders i tot apunta que guanyaran el campionat, però amb tot un esdeveniment per davant… qualsevol cosa pot passar.

La clau perquè no hi hagi sorpreses és competir amb tranquil·litat i fer el que s’ha fet fins ara… que no ha anat gens malament…

L’embarcació que segueix el Provezza és el Platoon, que compta amb l’experimentat Jordi Calafat. L’estrateg veu molt enfora poder capgirar la classificació i obtenir aquesta primera posició. Han guanyat els dos darrers esdeveniments, a Barcelona i Menorca, per un punt. Així i tot, guanyar el 52 Super Series aquesta temporada és ja molt complicat.

Setmana decisiva… per guanyar el campionat.

19/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris