menorca

Neix el Festival de Fotografia i Cinema Documental de Menorca

Les activitats, que es duran a terme el pont de Tots Sants, inclouen l'estrena multipantalla de 'La ciutat dels morts', coproduïda per IB3

Neix+el+Festival+de+Fotografia+i+Cinema+Documental+de+Menorca

La projecció del premiat documental “Terres de fang”, d’IB3, sobre les letals inundacions que es van produir fa un any al Llevant de Mallorca, obrirà el 31 d’octubre el Menorca Doc Fest, el primer festival de les Illes dedicat al cinema i la fotografia documental. També es projectaran ‘Kyoko” i ‘Gaza’, preseleccionades en els premis Goya. I dia primer de novembre es farà l’estrena multipantalla de “La ciutat dels morts”, de Miguel Eek, que abans, dia 28, ja s’haurà pogut veure per IB3 Televisió.El festival inclourà, però, més coses, com un itinerari per les exposicions més rellevants en fotografia documental i un concurs que pretén premiar el millor curt documental en català.

El festival es tancarà amb l’estrena del documental “Traginada, l’esclat d’un poble”, de Magda Timoner, que l’Arxiu d’Imatge i So li encarregà per retre homenatge a un dels grups emblemàtics de Menorca als anys 70.

Entre les activitats del Menorca Doc Fest, destaquen també dues exposicions fotogràfiques: una del Diari Menorca sobre la pana elèctrica de l’octubre passat, i una altra de David Arquimbau sobre la immigració.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alumnes de grau en línia d’Educació Social de la UIB denuncien que han de fer els exàmens de manera presencial

Demanen fer-lo de manera virtual com es fa amb altres estudis per evitar contagis de Covid-19

Hortense entra amb força a les Balears i deixa centenars d’incidents a Palma, Petra i Manacor

Una dona de 49 anys, ferida greu per la caiguda de la coberta d'un establiment d'autorentat a Palma

La pandèmia s’emporta el quiosquet de la Plaça de les Palmeres de Ciutadella

La caiguda de les vendes ha obligat la concessionària a renunciar als darrers 3 anys i abaixar la persiana