societat

Arrenca el sistema de cita prèvia per Tots Sants a Vila

Es podrà reservar plaça sempre per un màxim de 3 persones i escollint franja horària de dues hores


La festivitat de Tots Sants acostuma a atreure unes 10.000 persones als cementeris del municipi d’Eivissa. Per evitar-hi aglomeracions, l’Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa un sistema de cita prèvia per repartir els visitants en diferents franges horàries i poder respectar la cabuda màxima.

L’Ajuntament d’Eivissa va decretar el passat 2 d’octubre el tancament dels cementiris com a mesura complementària a les restriccions adoptades pel Govern Balear. Però, davant la millora de les dades sanitàries divendres passat es va decidir reobrir. Durant la festivitat de Tots Sants, no obstant això, només s’hi podrà accedir reservant entrada.
El sistema de cita prèvia ja està operatiu des d’aquest matí a la pàgina web de l’Ajuntament i també a un telèfon gratuït. Durant els propers 10 dies es podrà reservar plaça sempre per un màxim de 3 persones i escollint franja horària de dues hores, tot i que es recomana que la visita no es perllongui més de 30 minuts. Els visitants hauran de presentar el correu de confirmació de reserva a l’entrada, on se’ls prendrà la temperatura.
La reserva anticipada serà necessària per als dies 30 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre.
La resta de municipis no preveuen cap sistema de cita prèvia per aquestes dates tan assenyalades, però sí mesures complementàries, com la presa de temperatura a l’entrada o un vigilant per controlar que no es superi l’aforament permès. Es el cas de Sant Antoni, Santa Eulària i també de Formentera. A Sant Joan i Sant Josep els ajuntaments encara perfilen les mesures a prendre

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La cavalcada de Reis del 2020: sense públic i a través d’IB3

Els Patges Reals arribaran, per primerva vegada, a cinc llocs diferents de Ciutat els dies 30 de desembre, 2 i...

“Cada vegada ve més gent a Càritas. Hi ha moltes cues, falten voluntaris i els aliments s’exhaureixen tan aviat com arriben”

L'entitat torna a les xifres de la primera onada de la pandèmia, quan passaren d'atendre 30 persones a 80 al...

La incidència de la Covid per municipis

Les xifres de les Pitiüses estan molt lluny de les de Menorca i Mallorca

El conseller d’Educació de Menorca demana al Govern que flexibilitzi les ràtios de segon de Batxillerat

Lamenta que no s'hagi aprofitat la nova normativa anti-Covid per resoldre el problema i reclama que es rectifiqui