X

Arranca el XIX Congrés d’Hotelers Espanyols a Palma

És la primera vegada que Mallorca acull aquesta trobada, en què el sector fa balanç de la seva activitat, però també parla del seu futur

23/11/2023

Arranca el XIX Congrés d’Hotelers Espanyols a Palma

Imatge de la presentació al setembre del Congrés.

Amb el lema ‘De más a mejor’, arranca el XIX Congrés d’Hotelers Espanyols a Palma. És la primera vegada que Mallorca acull aquesta trobada, en què el sector fa balanç de la seva activitat, però també parla del seu futur. Un futur marcat, sobretot, per l’increment de preu, el desenvolupament sostenible i els canvis normatius. En aquest sentit, els hotelers demanen a les administracions que les modificacions de les lleis es facin sempre amb consens.

A la inauguració hi són presents la secretària d’Estat de Turisme del Govern, Rosana Morillo; el president de CEHAT, Jorge Marichal i la presidenta de la FEHM, María Frontera. Al llarg de la jornada hi participen la consellera delegada de Riu & Resorts, Carmen Riu; el copresident del Grup Barceló, Simón Pedro Barceló; Natalia Baiona, directora executiva de l’OMT; Antonio Garamendi, president de la CEOE; Javier García, president d’ITH, i altres directius i directives del sector Palau de Congressos de Palma.

Els hotelers elogien la renovació de Rosana Morillo com a secretària d’Estat de Turisme

Els màxims responsables de les patronals espanyola i mallorquina han celebrat en l’obertura del XIX Congrés d’Hotelers Espanyols la renovació de Rosana Morillo com a secretària d’Estat de Turisme amb el nou ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu.

El president de la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT), Jorge Marichal, ha expressat la seva confiança que Morillo i el ministre Hereu ajudin el sector hoteler a afrontar els reptes que ha de combatre i atenguin les seves reivindicacions. Maria Frontera, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), amfitriona del congrés de Palma, ha elogiat que el nou ministre hagi comptat amb Morillo per continuar un treball basat en el seu coneixement del món turístic. Morillo ha enviat un vídeo d’agraïment als hotelers perquè la seva “aposta per la qualitat i la sostenibilitat” fa que “Espanya sigui referència com a destinació turística” a tot el món. No ha pogut assistir al Congrés, perquè té la seva primera reunió a la Moncloa en aquesta nova etapa.

Notícies relacionades >

23/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT