X

Arrenca la 34a Setmana del Llibre en Català

D'aquest dimecres i fins diumenge s'han programat conta-contes, recitals, tallers, presentacions i concerts

20/09/2023

Arrenca la 34a Setmana del Llibre en Català

L’oferta literària de la Setmana del Llibre en Català és inabastable. Una cita que enguany arriba a la 34a edició, amb més llibreries, més activitats i, sobretot, més literatura. Aquesta vegada, amb el lema ‘Llibre lliure, veu viva’. El sus s’ha donat amb el tradicional pregó. L’encarregat de fer-lo ha estat el mediador intercultural, dinamitzador i dramaturg Víctor Uwagba. Un crit a la lluita contra el racisme.

Així, creix el nombre de llibreries que hi participen; són un total de 10. El Gremi de Llibreters dona la benvinguda a la Llibreria Pròpia, que va obrir l’abril passat, i que s’enfoca exclusivament en les obres d’escriptores en femení.

Tot i les previsions de pluja, des de primera hora d’aquest dimecres horabaixa, els estands estaven plens de lectors que fullejaven les darreres novetats. Fins al diumenge, s’han programat contacontes, recitals, tallers, presentacions i concerts. Entre els noms més destacats que passaran per la fira, hi trobam Josep Piera, Carlota Gurt, Imma Monsó i Rafel Vallbona.

20/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris