X

Arrenca la temporada de discoteques a Eivissa amb la prevenda exhaurida

Pacha i Amnesia donen el tret de sortida aquesta nit a un cap de setmana de festes d'obertura

29/04/2022

Arrenca la temporada de discoteques a Eivissa amb la prevenda exhaurida

Després de dos estius amb els llums i els equips de so apagats… arrenca de nou la temporada de discoteques a Eivissa. Ho fa aquesta nit amb l’obertura de Pachá i amb una pre-festa d’Amensia. La resta de pistes de ball ho faran al llarg del cap de setmana, un mes abans de l’habitual.

Solomun és l’encarregat d’obrir aquesta nit la temporada de Pacha. La discoteca torna a l’escena després de dos anys amb moltes novetats i tota la venda online d’aquesta nit esgotada. Això sí, encara queda una oportunitat d’assistir a l’opening per aquells que no tinguin entrada

Ushuaia i Hï celebren les seves festes d’obertura demà dissabte. DC10 ho farà dilluns. En tots els casos les entrades estan esgotades. De fet es la primera vegada que el cap de setmana d’obertures totes les discoteques pengen dies abans el cartell de complet.

Unes 30.000 persones assistents a les festes, prop de 3000 treballadors i més de 2 milions d’euros entre entrades i consumicions son les xifres previstes per aquest cap de setmana a les discoteques d’Eivissa.

29/04/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris