X

Arrencam el maig amb temps insegur

Aquest dimarts encara quedaran restes d’inestabilitat a les capes mitjanes i altes que poden afavorir el creixement de niguls

01/05/2023

Arrencam el maig amb temps insegur

Fotografia de Mamen García des de Son Serra de Marina.

El Temps

La setmana ha començat amb temps insegur i amb alguns ruixats que aquest dilluns, Primer de Maig, continuaran fins a mitjan capvespre. Són més probables a l’interior i el llevant de Mallorca, però no es descarta qualque ruixat aïllat a Menorca. En alguns casos els ruixats aniran acompanyats de tempesta, localment moderada, però sempre fets puntuals, no s’esperen plogudes generals.

Dimarts de temps variable

Aquest dimarts encara quedaran restes d’inestabilitat a les capes mitjanes i altes que poden afavorir el creixement de niguls. Encara són probables els ruixats, novament a Mallorca entorn de migdia. A la resta, els niguls alternaran amb les clarianes i no s’esperen precipitacions. La temperatura remuntarà lleugerament, preludi d’una pujada més marcada a partir de dimecres.

Remunta el termòmetre

A partir de dimecres el sol s’imposarà més clarament encara que pel cel hi haurà niguls prims i una mica de pols en suspensió. Una situació de temps tranquil que vendrà acompanyada d’una pujada lenta, però progressiva de la temperatura.

No s’espera una punta de calor com la de la setmana passada, però a punts d’interior, tant de Mallorca com d’Eivissa, s’esperen màximes de 28ºC a 31ºC, dijous i divendres.

01/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris