X

Arrenquen tres dies de debat de pressupostos al Parlament

Aquest dimarts comença la primera de les votacions, amb els vots particulars del PP per recuperar l'articulat que va decaure per l'abstenció de Vox durant el tràmit en comissió

18/12/2023

Arrenquen tres dies de debat de pressupostos al Parlament

Els portaveus parlamentaris de Vox i PP, Idoia Ribas i Sebastià Sagreras, respectivament, aquest dimarts al ple del Parlament.

Amb el debat de pressuposts es posarà un punt seguit a l’activitat parlamentària ordinària fins després de les vacances de Nadal. Cabdal serà la primera de les votacions que hi haurà demà mateix, dimarts, amb els vots particulars del PP per recuperar l’articulat que va decaure per l’abstenció de Vox durant el tràmit en comissió.

Serà el moment de simbolitzar l’acord tancat entre l’Executiu autonòmic i Vox per no haver de prorrogar els comptes d’enguany. Superat aquest tràmit, començaran tres dies d’intens debat. Les intervencions començaran a les nou del matí i, en haver-hi manco grups parlamentaris, la votació definitiva serà previsiblement abans de dijous migdia. Es començarà amb les esmenes al text articulat i Presidència i clourà amb Agricultura i Habitatge.

Notícies relacionades >

18/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris