X

United Airlines confia a ampliar la connexió Nova York-Palma si té bons resultats aquest estiu

Es dona el sus a la nova connexió amb tres trajectes per setmana i que operaran fins al 23 de setembre

03/06/2022

United Airlines confia a ampliar la connexió Nova York-Palma si té bons resultats aquest estiu

Redacció

Arriba a Mallorca el primer vol directe procedent dels Estats Units. Es tracta d’un avió de la companyia United Airlines que ha volat de Nova York a Palma i que dona al sus a aquesta nova connexió de tres trajectes per setmana i que operaran fins al dia 23 de setembre. El vol ha aterrat a les 11.40 h a l’Aeroport de Palma procedent de l’Aeroport de Newark després de vuit hores de viatge i amb 204 persones a bord.

“És un honor representar United Airlines en un moment tan important. Som la primera línia nord-americana a tenir vols directes fins aquí. Estic molt emocionat per poder donar als nostres passatgers l’oportunitat de conèixer aquesta ciutat tan important”, ha dit en roda de premsa el vicepresident de l’aerolinia, Patrick Quayle. A més, ha anunciat que la campanya d’estiu de 2022 serà determinant per a l’any 2023, de manera que s’estudiarà si es poden ampliar els mesos en què funcioni la ruta.

De fet, això és el que vol la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera: “Estam satisfets de poder obrir el mercat amb els Estats Units. Volem que sigui un èxit i que puguem ampliar la connexió més mesos a l’any. Confiam a allargar-la la resta de l’any per poder desestacionalitzar“. En aquesta línia, ha apuntat que “el client nord-americà pot venir tot l’any”. La presidenta insular ha dit que s’esperen més de 10.000 turistes nord-americans per enguany.

El batle de Palma, José Hila, ha assegurat que aquesta és una “aposta per un turisme de qualitat i que gasti més” i que Palma és “una ciutat atractiva que emplena avions que venen d’altres continents”. També ha remarcat que la connexió entre Palma i Nova York és “una oportunitat” perquè els residents puguin conèixer Nord-amèrica.

Més que per Nova York, Quayle s’ha referit a l’oportunitat que la ruta brinda per connectar les Illes amb la resta de Nord-amèrica, com Canadà, o, fins i tot, a centre Amèrica amb només una aturada.

Cladera ha explicat també que el client nord-americà aprecia el sol i platja, però també la gastronomia, la cultura o la Serra de Tramuntana. De fet, a la seva arribada a Palma, una de les viatgeres ha explicat els seus plans a l’illa: “Venim a la platja, a les muntanyes i a menjar molt“.

Per al mes de juny ja no hi ha gairebé places i, per la resta de mesos, hi ha molta demanda. La directora de Turisme del Consell de Mallorca, Lucía Escribano, assegurava la setmana passada que l’interès no és només pels primers vols, sinó per tots i que la companyia volia fer un sorteig entre agents de viatge, però que no el farà perquè “està gairebé tot ple”.

De moment, són els clients balears els que mostren més interès per anar a Nova York que no pas al contrari. Les connexions cap a Nova York partiran de Palma els dilluns, dimecres i divendres, mentre que els viatges de Nova York cap a Palma seran dimecres, dijous i diumenge. Tres vols per setmana amb 204 places cada un.

A l’arribada dels passatgers se’ls ha donat un obsequi. La presidenta del Consell de Mallorca i el batle de Palma, entre d’altres autoritats, han rebut els tripulants i responsables de la companyia United Airlines a peu de pista.

03/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris