X

L’escissió de Vox a Menorca fa emigrar part dels seus dirigents al Partido Liberal Español

Dionisio Tobajas y Manuel Avilés, impulsors de Vox a Menorca, abandonen la formació per encapçalar el nou projecte polític espanyolista

23/01/2019

L’escissió de Vox a Menorca fa emigrar part dels seus dirigents al Partido Liberal Español

Redacció

Dionisio Tobajas i Manuel Avilés, impulsors de Vox a Menorca, han abandonat la formació per passar-se a Proyecto Liberal Español, una organització que defensa la supressió de les comunitats autònomes. Amb ella es presentaran a les eleccions al Consell i en aquells municipis on aconsegueixin fer llista. Diuen que defensaran els mateixos ideals que a Vox, partit del qual fins i tot s’han endut els mobles de la seu que tenien a Maó.

Proyecto Liberal Español vol expandir-se també a la resta de l’Estat. A les eleccions autonòmiques balears de 2015 va aconseguir 522 vots. Defensen que l’Estat recuperi les competències de Sanitat i Educació i, per a Menorca, construcció d’habitatge social i blindatge del que anomenen llengua balear.

Diego Pons, que no ha volgut atendre IB3, és el nou president de Vox Menorca després de donar-se de baixa del Partit Popular i encapçalarà a llista a l’Ajuntament de Ciutadella.

23/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris