cultura

Arriba a Palma el musical ‘Stonewall, liberación y orgullo’

L'obra està basada en les revoltes que varen originar l'Orgull LGTB l'any 1969 a Nova York


La companyia Moirai Teatre presenta ‘Stonewall, liberación y orgullo’ un musical de creació pròpia, escrit per Estibaliz Gallardo i Pau Coya, basat en les revoltes que varen tenir lloc l’any 1969 a Nova York, i que varen originar l’Orgull LGTBIQ+. Aquest nou musical s’estrenarà el diumenge 30 de juny a les 19 hores al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma.

“La història comença quan Albert, confús i desorientat, arriba al Stonewall, el bar queer per excel·lència de Nova York. És juny de 1969, Judy Garland acaba de morir i l’homosexualitat és il·legal. Allà coneixerà a Marsh, a Danny, a Barb, a Gabriela i a Lily, amb els quals viurà una història de superació per a l’alliberament; però també al subinspector Smith, cap del departament antivici de la Policia de Nova York, qui s’encarrega de realitzar batudes rutinàries, i al senyor Genovese, qui aconsegueix mantenir la policia allunyada del bar… tot i que no per gaire temps”, explica la companyia en un comunicat.

El repartiment està format per Jorge Suárez, Adrià Vicens, Rubén Buika, Mila Castellví, Jose Sapiña, Fran Moreno, Estibaliz Gallardo, Pau Coya i Martín Alves.

Les cançons que acompanyen la narrativa han estat escrites expressament per Pau Coya (lletres) i Faust Morell, Magí Garcías i Gori Bujosa (música), i seran interpretades en directe el dia de l’estrena per Faust Morell (guitarra), Gori Bujosa (baix), Magí Garcías (teclat) i Pedro Moyà (bateria).

Les entrades es poden adquirir a: https://www.flowte.me/storefront/?v=582&lan=cat

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Maria Dueñas celebra la seva primera dècada com a escriptora a Pollença

Aquest dilluns vespre ha participat en una conversa amb els seus lectors al Club Pollença

Devers 2.000 persones gaudeixen del Cinema a la Fresca de Palma

Fins al 8 de setembre es podran veure pel·lícules al Parc de la Mar

Els amants de la música electrònica ballen al ritme de Richie Hawtin

És un dels DJs de més prestigi internacional i un habitual de la nit eivissenca

Desè aniversari del Museu de Can Prunera de Sóller

S'ha retut homenatge a un dels impulsors de Can Prunera, Pere Serra, que va morir al novembre de l'any passat