X

Arriba a Palma l’Eserp Talent Fair, la iniciativa que connecta el món empresarial i l’universitari

Una trentena d'empreses han realitzat més de 400 entrevistes de feina a estudiants interessats a impulsar la seva carrera professional

16/11/2023

Redacció

Palma ha acollit aquest dijous capvespre l’Eserp Talent Fair, una iniciativa que ha volgut posar en contacte el món empresarial i l’universitari. Aquesta fira d’ocupació ha inclòs 30 empreses líders del sector, com Hotels Melià, Grup Piñero i Decathlon. “Veim molta gent interessada, i tenim altes esperances de trobar bons perfils”, ha afirmat Lourdes Guinovart, directora regional de Decathlon a les Balears.

Els candidats, enguany més de 100, han parlat cara a cara amb els reclutadors, i durant la jornada d’avui s’han realitzat més de 400 entrevistes de feina. Entre els assistents, hi havia joves que cercaven la seva primera feina, alguns que volien impulsar la seva carrera o, fins i tot, qui volia fer un canvi de sector. Així mateix, tots els estudiants s’han mostrat oberts a conèixer les ofertes de feina i els perfils més demandats per part de les empreses.

16/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris