Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

mallorca

Arriba la sisena edició del festival de dansa EiMa

Xerrades, trobades professionals i diversos espectacles ompliràn de dansa Maria de la Salut


Perquè ballar sommiar amb els peus, però també amb les mans. Una interacció que va més enllà de l’àmbit humà i que ens acosta a l’espai natural que habitam. Precisament aquest és el concepte del festival Eima que, amb seu a Ca ses Monges, a Maria de la Salut, acollirà diversos tallers per a professionals i xerrades al voltant del món de la dansa i la seva relació amb el territori.
L’altre gran pilar del festival EiMa és la programació d’espectacles que enguany es duran a terme enmig d’un solar de rostoll a Maria de la Salut. Una proposta que acostarà la dansa a la natura i en què es podran veure muntatges com ‘Pio’, de la companyia mallorquina Atirofijo, la dansa poètica de ‘Cossoc’ i també ‘Graces’, un projecte inspirat en les tres gràcies escultura d’Antonio Canova. El festival se celebrarà del 29 de juliol al 6 d’agost.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La gota freda deixa importants inundacions al Port d’Alcúdia, Platges de Muro i Alcúdia

A Mallorca, l'112 ha actuat a 80 incidències durant el dia d'avui {rela}Incidències per les tempestes: torrents desbordats, inundacions, carreteres...

La història dels migrants que dormen dins cotxeres: “És lleig que ens tractin així. Hem pagat 1.000 euros per fugir d’Algèria en una pastera que feia aigües”

Tots han donat negatiu a les proves PCR. A dependències policials se'ls han pres les dades personals i s'han iniciat...