X

Arriba la tercera entrega d”El món màgic de Lot’

'La reina Leilani' és el tercer llibre de Joana Maria Pastor, que fa "fantasia a la mallorquina"

21/09/2023

Arriba la tercera entrega d”El món màgic de Lot’

‘El món màgic de Lot’ ja té tercera entrega. Joana Maria Pastor presentarà a la Setmana del Llibre en Català ‘La reina Leilani’. Continua la història de n’Eli, la jove que en el primer llibre travessa un portal màgic i acaba en un món medieval fantàstic. L’autora ho descriu com a “fantasia a la mallorquina”.

“És un món de fantasia on hi ha espases, castells, arcs, màgia…”, explica. “És un escenari fantàstic, però els personatges són reals i pateixen, s’enamoren, s’enfaden, criden…”. I ens acosta a aquesta realitat amb un llenguatge ben proper: “El que em surt és escriure com xerram. Deim moltes frases fetes. I m’agrada respectar aquesta tradició que tenim aquí a Mallorca amb aquestes expressions tan nostres, com diria en Toni Gomila”.

Va començar a escriure la saga l’any 2018 amb referents tan diversos com ‘El senyor dels Anells’‘L’Illa de les Tres Taronges’, de Jaume Fuster. ‘El món màgic de Lot’ li va sortir, diu, a raig. Ja té escrit l’esborrany del quart de la saga i el cinquè, en ment.

21/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris